نماهنگ حماسی «منتصرون» در پی جنایات این روزهای رژیم صهیونسیتی در غزه و لبنان از سوی مركز موسیقی مأوا با نوای محمدحسین حدادیان منتشر شد
«شعار شیعه» از جمله مجموعههای موسیقایی در حوزه نواهای عاشورایی است كه با كلام آیت الله شهید مرتضی مطهری و موسیقی امید فتح اللهی توسط مركز موسیقی حوزه هنری منتشر شده است.
مجتبی عسگری (خواننده موسیقی ایرانی) كه در اجرای اكسترال «سوگ شفق» روای نقش امام حسین (ع) بود، بر این باور است، ایجاد بستر برای تولیدات انبوه و كیفی در زمینه كارهای آیینی نیازمند فرهنگسازی است.
مدیرعامل برج میلاد تهران از آغاز اجرای «كنسرت آیینی چهارپایه عشق» به صورت رایگان با اجرای ویژه مصطفی راغب همزمان با آغاز ماه صفر در مركز همایشهای برج میلاد خبر داد.
جمعخوانی قطعه عاشورایی «باز این چه شورش است» اثر ماندگار محتشم كاشانی با اجرای اعضای گروه سرود «آباده»، یكی از خاطرهانگیزترین نوحههای به جا مانده از قاب تلویزیون در دهه 60 است.
حاج صادق آهنگران از نواگران و مداحان سرشناس دوران دفاع مقدس در سالهای اخیر آثار متعددی را درباره سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع) با همكاری آهنگسازان معتبر پیش روی مخاطبان قرار داده است.
سیدقاسم موسوی قهار، علی قصری و سیداحمد مراتب، سه پیشكسوت مدح و منقبت مولا علی علیهالسلام هستند كه دو نفر اول از دنیا كوچ كردهاند. این قطعات به مناسبت عید سعید غدیر تقدیم میشود.
یكی از مدیران اجرایی پویش سرود «سلام فاطمه(س)» از استقبال دختران و پسران دبستانی از شهرهای مختلف كشور از این پویش در ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) سخن گفت.
شهروز حبیبی در مراسم بزرگداشت سلیم موذنزاده اردبیلی گفت: اگر شاهد ازهمگسیختگی اجرای برخی مداحان هستیم به این دلیل است كه با ردیفهای آوازی ناآشنایند.
چهلمین برنامه آیین آواز( نشست تخصصی آواز در موسیقی دستگاهی ایران) روز سه شنبه 25 مرداد ساعت 18 در فرهنگسرای اندیشه برگزار میشود.
بحث تهاجم فرهنگی آنقدر جدی و اپیدمی شده كه تمام شئونات زندگی را تحتالاشعاع خود قرار داده است. عادت كردهایم منتظر بمانیم تا كالا یا خدماتی از فرنگ بیاید و ما بلافاصله از آن استفاده یا الگوبرداری كنیم.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در یكی از دیدارهایشان با مداحان میفرمایند: مثلاً فلان خواننده طاغوتی یا غیرطاغوتی شعر عشقیِ چرندی را با آهنگی خوانده؛ حالا ما در مجلس امام حسین(ع) آیات والای معرفت را در آن بریزیم و بخوانیم؛ این خیلی بد است.
یكی از خوانندگان كشور در تشریح تازه ترین فعالیت های خود از تولید 2 قطعه در آستانه سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و تدارك تولید یك پروژه بزرگ با سازمان اوج درباره این شهید خبر داد.
آلبوم «لبیك» كاری از موسسه ماوا در نخلستان سازمان رسانهای «اوج» رونمایی شد. بیشك میتوان قطعه «لای لای» را كلاسی آموزشی برای بسیاری از نوحهخوانان و خوانندگان آثار مذهبی و ارزشی دانست.
نوحهها همواره پیاممحور هستند و به مسائل روز توجه میكنند. تنوع موسیقایی هم زیاد در نوحه دیده میشود، همه اینها بخشی از ارزشهای نوحه امروز است كه البته نیاز به آسیبشناسی دارد.
اگرچه همه شیعیان ایرانی، زمزمههای مشتركی از مداحان مشهور زیر لب زمزمه میكنند، اما برخی نوحهها در هر شهر یا استان، مختص همانجا است. امروز با دو نوحه سنتی از یزد و بوشهر آشنا میشوید.
قاسم رفعتی كه در سال 42 نفر اول آواز ایران شده، معتقد است: كسی كه میخواهد مداح شود، هیچ نیازی به یادگیری ردیفهای موسیقی ندارد. اگر مداح بخواهد موسیقی را یاد بگیرد، حالتها و احساسات خود را فراموش خواهد كرد.
رحیم موذن زاده اردبیلی اول مهرماه سال 1304 در اردبیل به دنیا آمد.
معتمدی: موسیقی ایران زیر پرچم حسینی از گزند حوادث حفظ شد/ شهبازیان: موسیقی آیینی برگرفته از موسیقی اصیل ایران است