هوشنگ ظریف به سال 1317 در تهران متولد شد و از كلاس پنجم ابتدایی وارد هنرستان موسیقی ملی شد كه در آن دوره استاد روح الله خالقی مدیریت هنرستان را بر عهده داشت.
نسخه مجازی ردیف استاد صبا برای ساز نی با اجرای نی محسن روستا و نظارت مرحوم حسن ناهید از نوازندگان شاخص عرصه موسیقی ایرانی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
اركستر مهربانی به رهبری سلمان سالك و با حضور 150 نوازنده در مركز همایش های برج میلاد تهران به صحنه میرود.
نسخه مجازی آلبوم «یاپیرجان» با هنرمندی مظفر شفیعی، سعید آذرنوش، حسین خوش چهره و شایان یزدی زاده در ژانر موسیقی ردیف دستگاهی ایران پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
اركستر ملی ایران در تازه ترین كنسرت خود كه شامگاه روز سه شنبه یازدهم تیر ماه به میزبانی تالار وحدت تهران برگزار شد، به اجرای قطعاتی خاطره انگیز با صدای حسام الدین سراج پرداخت.
كنسرت اركستر موسیقی ملی ایران به رهبری مازیار ظهیرالدینی با اجرای قطعاتی همچون «وصال» اثر مهران روحانی بر مبنای ترانه «بهار دلنشین» استاد روح الله خالقی در آستانه سال 1403 در تالار وحدت به روی صحنه رفت.
آیین بزرگداشت كلنل علینقی خان وزیری پدر موسیقی نوین ایران با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان در فرهنگسرای اندیشه برگزار میشود.
احمد عاشورپور؛ پدر موسیقی محلی گیلان هنرمندی كه ترانههای فولكلور گیلانی را با سبك جدید خواند و فرهنگ غنی این خطه از میهن را به گوش همه رساند. او مردی بود كه فولكلور گیلان را ترانه كرد.
«ردیف موسیقی ایران برای پیانو» اثر جواد معروفی با تصحیح و بازبینی «پویان آزاده» با حضور جمعی از هنرمندان در تالار رودكی رونمایی شد.
بنیاد فرهنگی هنری رودكی به واسطه همراهی اركستر ملی ایران قرار است بعد از گذشت یك سال كنسرت «همراه با خاطره ها» به آهنگسازی و رهبری مجید انتظامی را در تالار وحدت اجرا كند.
نخستین كنسرت پاییز اركستر ملی ایران با عنوان «پاییزان» به رهبری همایون رحیمیان با اجرای قطعههایی ماندگار از آهنگسازان فقید در تالار وحدت به روی صحنه رفت.
غلامحسن بنان زادهٔ 15 اردیبهشت 1290 در تهران − درگذشتهٔ 8 اسفند 1364 در تهران) خوانندهٔ موسیقی كلاسیك ایرانی است كه از سالهای 1306 تا سال 1347 در زمینهٔ موسیقی ملی ایران فعالیت داشت
آلبوم «ایران من» به آهنگسازی پیمان خازنی و خوانندگی علی رستمیان از هنرمندان پیشكسوت موسیقی ایرانی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
دومین اجرای اركستر موسیقی ملی ایران به مناسبت روز جهانی هلال احمر با رهبری همایون رحیمیان در تالار وحدت برگزار شد.
سال 1401 یكی از غمانگیزترین و تاسف بارترین دورههایی از فعالیت هنرمندان موسیقی كشورمان بود كه متاسفانه به دلایل مختلف دار فانی را وداع گفتند.
حسن ناهید، موسیقیدان و نوازنده پیشكسوت نی، 27 بهمن در منزل دارفانی را وداع گفت.
«ای ایران» یكی از موثرترین و مهمترین سرودهای ملی-میهنی است كه بهواسطه حضور مثلث طلایی حسین گلگلاب، روحالله خالقی و غلامحسین بنان در تاریخ موسیقی ایران زمین جاودانه شده است.
اسفندیار قره باغی ملقب به «صدای انقلاب»، روز گذشته در سن 79 سالگی به دلیل بیماری درگذشت.
انتشارات ماهور، هجده قطعهی پیشدرآمد برای كمانچه (سل كوك) با گردآورندگی «لطفالله مفخم پایانی» و تنظیم و اجرای «بهنوش كاظمیزاده» را منتشر كرد.
اسداله ملك(14 مرداد 1320 تهران - 9 بهمن 1380 تهران) نوازنده ویولون،كمانچه و آهنگساز ایرانی بود.
اسداله ملك(14 مرداد 1320 تهران - 9 بهمن 1380 تهران) نوازنده ویولون،كمانچه و آهنگساز ایرانی بود.
كیوان ساكت نوازنده و آهنگساز از انتشار قطعه «بی تو» با خوانندگی سالار عقیلی و ترانه پوپك رنجبر و تقدیم آن به همه بزرگان موسیقی ایران خبر داد.
یكی از كنسرتهای اركستر «خنیاگران مهر» به سرپرستی بهزاد عبدی در قالب آلبوم صوتی تصویری «در محاصره» به خوانندگی محمد معتمدی، توسط نشر «پردیس موسیقی معاصر» منتشر شد.
متولد 1266 ، وفات 18 شهریور 1358 موسیقی دان ، آموزگار موسیقی و از پیشگامان آهنگ سازی در موسیقی ایرانی .
دیشب كنسرت اركستر ملی ایران به رهبری فریدون شهبازیان و خوانندگی محمد اصفهانی با عنوان «حدیث سرفرازی» در تالار وحدت تهران به اجرا درآمد.
روحالله خالقی (1285-1344) سال 1285 در خانوادهای دیوانسالار در كرمان به دنیا آمد.
اركستر ملی ایران به رهبری فریدون شهبازیان و خوانندگی وحید تاج نوزدهم اردیبهشت ماه در تالار وحدت روی صحنه میرود.
میلاد كیایی گفت: امیدوارم روزی این فرهنگ خوانندهسالاری برچیده شود؛ نمیخواهم به خوانندهای بیاحترامی كنم، همه محترمند اما تا چه زمانی؟ نمیگویند آهنگ فلان سازنده، فقط میگویند آهنگ فلان خواننده.
19 هنرمند با الهام از آلبوم «دف و نی» گروه كامكارها 30 اثر نقاشی خلق كردند كه این آثار در نمایشگاهی تحت عنوان «نغمه های مهر» در نگارخانه شهرآوا موزه موسیقی ایران به نمایش درآمده است.