display result search
جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) از جمله رویدادهای موسیقایی معتبر و استاندارد بخش خصوصی بود كه هر ساله با هدف ارتقای سطح هنری و موسیقایی و استفاده از نمونهها و الگوهای موجود در هنر ایرانی برای هنرمندان گروه سنی زیر 18 سال با مدیریت بردیا صدرنوری و همراهی ویژه رضا خرم فرزند زنده یاد همایون خرم و حضور هنرمندان ممتاز كشورمان به عنوان اعضای هیئت داوران برگزار می شد.
در این جشنواره غیردولتی نوازندگان تمامی سازها، خوانندگان و همچنین گروههای موسیقی كودك و نوجوان داوطلب (كمتر از 18 سال) با اجرای یكی از تصانیف و یا قطعات بیكلام استادان موسیقی ایران كه به شكل رسمی عرضه شده، به صورت تكخوانی، تكنوازی، همخوانی، همنوازی و گروهنوازی شركت می كردند.
اما مرداد سال 1399 بود كه بردیا صدرنوری مدیر جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرم (نوای خرم) با ارائه توضیحاتی از برگزاری نشدن هفتمین دوره این رویداد موسیقایی در سال 1400 به دلیل اقدامات پیشگیرانه برای شیوع بیماری كووید 19 خبر داد و گفت: بخش اصلی و مهم جشنواره نوای خرم، بخش رقابتی و اجراهای صحنه ای كودكان و نوجوانان برای اجرای حضوری در مقابل داوران جشنواره و مخاطبان است كه هر ساله با حضور پرشور هنرآموزان، خانوادهها، مدرسان موسیقی، مسئولان آموزشگاههای موسیقی و نیز علاقهمندان طی 4 تا 8 روز در تهران برگزار میشود. اما با وضعیت كنونی و پیشبینیها در مورد وضعیت چند ماه آتی بیماری كووید 19، برنامهریزی اجراهای حضوری و صحنهای غیرممكن به نظر میرسد. كمااینكه در مجوز صادره از سوی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری برنامه های مربوط به جشنواره در زمان مقرر، مشروط به تصمیم و مجوزهای ستاد ملی مبارزه با كرونا شده است. از طرفی با توجه به زیرساختهای فنی موجود و كیفیت اینترنت و به تبع آن كیفیت صدا و تصویر، امكان اجرای زنده (لایو) و داوری همزمان به صورت جدی و با كیفیت مناسب، امكانپذیر نیست.
همین توضیحات و البته اتفاقات دیگر موجب شد تا برگزاری یكی از مهمترین رویدادهای موسیقی مرتبط با گروه سنی كودك و نوجوان متوقف شود. توقفی كه با عبور از ماجرای كرونا نیز ادامه پیدا كرده و دست اندركاران برپایی جشنواره موسیقی نوای خرم ترجیح میدهند تا در یك شرایط مناسبتر نسبت به برگزاری رویدادی كه حمایتی دولتی نداشت، اقدام كنند.