اجرای مشترك اركستر سمفونیك كشور تاجیكستان با اعضای اركستر سمفونیك فارس پنجشنبه 27 اردیبهشت در تالار حافظ شیراز برگزار شد.

اركستر سمفونیك تاجیكستان همراه با سه رهبر اركستر و چند خواننده آثار موسیقی تاجیك را به‌زبان فارسی برای علاقه‌مندان به‌موسیقی فارسی در ایران و درچارچوب گسترش همكاری‌های ایران و تاجیكستان اجرا كردند.

اشعاری از حافظ، سعدی‌شیرازی، فردوسی، مولانا، رودكی، نظامی‌گنجوی و حكیم خیام‌نیشابوری جمعه‌شب در اجرای مشترك اركستر سمفونیك دوستی تاجیكستان با اركستر سمفونیك فارس در تالار حافظ به‌زیبایی به‌نمایش درآمد.

علاقه‌مندان و گردشگران به‌هنر و موسیقی فارسی، استقبال خوبی از اجرای مشترك اركستر سمفونیك تاجیكستان با اركستر سمفونیك فارس داشتند. اجرای مشترك اركستر سمفونیك تاجیكستان با اركستر سمفونیك فارس با هدف تعامل فرهنگی بیشتر بین دو طرف در شهر شعر و ادب ایران به‌نمایش درآمد و اشعاری هم در وصف دوستی دو ملت هم‌زبان و هم‌فرهنگ ایران و تاجیكستان خوانده شد.

مرتبط با این خبر

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند

  • آغاز فعالیت اركستر سازهای موسیقی ایرانی