پروژه موسیقایی «حیرانی» اثر دیگری در قالب قطعاتی برای دونوازی سنتور و تمبك است كه طی روزهای گذشته به آهنگسازی سعید ملاحسینی، نوازندگی سنتور محمد امین احمدی و نوازندگی تمبك یزدان درمیانی پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.

«امید(شور)»، «چهارمضراب شور 1 و 2»، «حیرانی»، «یورتمه (نوا)»، «نگار (افشاری)»، «تولد (فانتزی بیات ترك)» عنوان قطعاتی هستند كه در این آلبوم منتشر شده اند.

محمدامین احمدی از جمله هنرمندانی است كه فراگیری ساز سنتور را زیر نظر هنرمندانی چون علیرضا قیاس پور، سعید ملاحسینی، مجید كیانی واردوان كامكار انجام داد و پس از آن نیز در جشنواره های مختلف هنری كشور شركت كرد. ضمن اینكه سرپرستی گروه های «ابرو باد» و «داما»، اجرای صحنه ای با گروه های «صبا» و «نوا»، برگزاری چندین رسیتال و كنسرت تك نوازی و تدریس از دیگر فعالیت های این هنرمند است.

یزدان درمیانی هم فراگیری تمبك را نزد هنرمندانی چون آرش خطیبی، كامران منتظری و نوید افقه آغاز كرد و پس از آن در جشنواره های مخنلف موسیقایی شركت كرد. این در حالی است كه عضویت در گروه كوبه ای «هامون» و برگزاری چندین كنسرت از فعالیت های یزدان درمیانی محسوب می شود.

مرتبط با این خبر

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران

  • «رهروان امید» در فرهنگسرای نیاوران

  • عضویت دو هنرمند ایرانی در آكادمی گرمی و پیام تبریك مدیر كل دفتر موسیقی