آلبوم «گلستان آهنگ» شامل نغمات و مقام‌های دوتارنوازی كتول است كه توسط «سیداحمد حسینی» اجرا شده و كار پژوهش آن را نیز «هوشنگ جاوید» برعهده داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، آلبوم «گلستان آهنگ» از تولیدات جدید واحد موسیقی حوزه هنری استان گلستان وارد بازار موسیقی شد.

آلبوم «گلستان آهنگ» شامل نغمات و مقام‌های دوتارنوازی كتول است كه توسط «سیداحمد حسینی» اجرا شده و كار پژوهش آن را نیز «هوشنگ جاوید» برعهده داشته است.
تولید آلبوم «گلستان آهنگ» با همت واحد موسیقی حوزه هنری استان گلستان انجام شده است كه طی مراسمی روز شنبه 7 مرداد‌ماه با حضوراساتید ، پیشكسوتان و دوستداران فرهنگ و هنر درسینما عصر‌جدید گرگان رونمایی شده است.
«گلستان آهنگ» نغمات و مقام‌های دوتارنوازی كتول شامل 26 قطعه دوتار نوازی است.
هوشنگ جاوید پژوهشگر موسیقی نواحی و آیینی ایران است. جاوید از شاگردان اساتیدی چون سید ابوالقاسم انجوی شیرازی، محمود روح الامینی، محمدتقی مسعودیه و فریدون جنیدی بوده است و یكی از نام آشناهای پژوهش موسیقی نواحی و بنیانگذار جشنواره‌های مختلف موسیقی نواحی و آیینی در ایران است. سازمان یونسكو در سال 1390 از هوشنگ جاوید برای ثبت معنوی موسیقی بخشی‌های شمال خراسان تقدیر كرده است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد