رضا صادقی خواننده موسیقی پاپ كشورمان تیتراژ برنامه تلویزیونی «فانوس دریایی» را با شعری از عباس محمدی می‌خواند.

رضا صادقی تیتراژ «فانوس دریایی» را می‌خواند
تیتراژ برنامه تلویزیونی «فانوس دریایی» با شعری از عباس محمدی و آهنگسازی عماد توحیدی توسط رضا صادقی خواننده موسیقی پاپ خوانده می شود.

آهنگساز این قطعه با بهره‌گیری از موسیقی جنوب و بنمایه بستكی این قطعه را ساخته و تنظیم آن را وحید اختری و میكس و مسترینگ آن را نیز آرش صفدری به عهده داشته است.

در توضیحات تكمیلی این برنامه آمده است:

«فانوس دریایی» عنوان برنامه‌ای تلویزیونی است كه به روایت و تصویرگری ظرفیت‌های بندری و دریایی كشور می‌پردازد و بیانگر تلاش دریانوردان و جامعه بندرنشین است.

ایران با داشتن حدود 6 هزار كیلومتر نوار ساحلی در شمال و جنوب یكی از كشورهای فعال در حوزه دریانوردی است و تقریبا 90 درصد حجم انتقال كالای بازرگانی كشور از طریق دریا صورت می‌گیرد كه این مهم باعث می‌شود ظرفیت‌های مهمی در كشور به وجود آید و برنامه‌ریزی برای استفاده از آن می‌تواند در الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت ایران اسلامی نقشی كلیدی داشته باشد.

برنامه فانوس دریایی به تهیه‌كنندگی حسین ربانی غریبی و كارگردانی میلاد مهدوی تولید شده و قرار است در طول فصل زمستان هر شب از شبكه نسیم پخش شود.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران