این دو خواننده سرشناس جمهوری آذربایجان و ایران برای اولین‌بار در اثری مشترك با موسیقی «حسام ناصری»و «ماهان میرعرب» كنار یكدیگر قرار گرفته‌اند.


«عالیم قاسم‌اف» و «علیرضا قربانی» همصدا می شوند/«مهر و ماه» برای دونوازی سنتور منتشر شد
تك‌آهنگ مشترك «عالیم قاسم‌اف» و «علیرضا قربانی» با موسیقی «حسام ناصری» و «ماهان میرعرب» منتشر خواهد شد.

این دو خواننده سرشناس جمهوری آذربایجان و ایران برای اولین‌بار در اثری مشترك با موسیقی «حسام ناصری»و «ماهان میرعرب» كنار یكدیگر قرار گرفته‌اند و حاصل همكاری آنها آهنگی به دو زبان آذری و فارسی است. همچنین در تولید این آهنگ جمعی از نوازندگان سرشناس ایرانی و خارجی همكاری كرده‌اند. با توجه به شرایط همه‌گیری ویروس «كرونا» در جهان، هركدام از این هنرمندان بخش‌های مربوط به نوازندگی كه دارند را در كشور خود ضبط كرده‌اند. طی روزهای آینده حسام ناصری در مصاحبه‌ای به تشریح جزئیات این آهنگ و اعلام زمان دقیق انتشار خواهد پرداخت.

عالیم قاسم‌اف مطرح‌ترین خواننده جمهوری آذربایجان است كه در سال 1999 موفق به كسب جایزه IMC از یونسكو شد. جایزه‌ای كه به نوبل موسیقی شهرت دارد و به پاس فعالیت‌های مستمر عالیم قاسم‌اف در راستای معرفی موسیقی مقامی آذربایجان به او اهدا شد. این خواننده مطرح طی سال‌های گذشته همكاری‌های گوناگونی با هنرمندان موسیقی دنیا داشته است. در نقطه مقابل هم علیرضا قربانی یكی از معدود خوانندگان موسیقی ایرانی است كه تا كنون در چند پروژه مختلف بین‌المللی حضور داشته است.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران