سومین روز جشنواره موسیقی نواحی ایران با اجراهای متنوع از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب روایت شد.


از سماع لری تا منظومه‌خوانی در سومین روز جشنواره موسیقی نواحی
سومین روز جشنواره با بخش پژوهش در سالن سینما تك هتل پارس آغاز شد و این در حالی بود كه پرنگ فرازمند مقاله‌ای را با عنوان آوای غربت نشینی ارائه داد و پیام یوسف نیز درباره موسیقی شناسی كاربردی در مواجه با تغییرات فرهنگ های موسیقایی اقوام صحبت كرد.

اتاق بازرگانی نیز طبق برنامه های از پیش تعیین شدن میزبان منظومه خوانان بود كه با محوریت تغزل خوانی روی صحنه رفت. عمر فرجی و رحیم خضری راوی منظومه های آذربایجان غربی شدند. سیاوش یادگاری، سلمان حسینی و عادل كرمانی منظومه های كرمانشاه را روایت كردند. همچنین سعید اسلامی نژاد و محمدجان بزرگیان نیز به اجرای منظومه هایی از كهگیلویه و بویراحمد پرداختند.

بخش دیگری از برنامه های روز سوم جشنواره نیز به اجراهای برگزیدگان جشنواره ملی جوان اختصاص داشت كه در بخش موسیقی اقوام در این رویداد شركت كردند و شایسته رتبه شدند. هنرمندانی از فارس، مازندران، سیستان و بلوچستان و خوزستان در این بخش روی صحنه رفتند.

اما یكی از پرمخاطب ترین بخش های جشنواره امسال، اجراهای هنرمندانی از موسیقی نواحی مختلف ایران است كه با استقبال مخاطبان در مجموعه تاریخی گنجعلی خان همراه شده است.
اجرای لیانا شریفیان و گروهش و اجرا با ساز نی انبان از جمله اجراهای شب سوم بود كه با استقبال مخاطبان همراه شد.
گروه خضری از آذربایجان، گروه سپهوند از لرستان، گروه آبیدر از كردستان، گروه میسان خوزستان و گروه هایی از كرمانشاه، چهارمحال و بختیاری و كهگیلویه و بویراحمد در كاروانسرای گنجعلی خان روی صحنه رفتند.

دوازدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران امشب در كاروانسرای گنجعلی خان به پایان می رسد.

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد