برنامه تلویزیونی ایران سرود، با هدف معرفی گروه‌های سرود مختلف در كشور این هفته به استان فارس سفر كرده و امروز ‌یك‌شنبه 11 خرداد، حوالی ساعت 16 از شبكه دو سیما به روی آنتن خواهد رفت.

برنامه تلویزیونی ایران سرود، با هدف معرفی گروه‌های سرود مختلف در سراسر كشور این هفته به استان فارس سفر كرده و امروز یك‌شنبه 11 خرداد، حوالی ساعت 16 از شبكه دو سیما به روی آنتن خواهد رفت.

این برنامه كه به معرفی گروه‌های سرود مختلف در سراسر كشور می‌پردازد، امروز یك‌شنبه ساعت 16 از شبكه دو سیما پخش خواهد شد.

در این قسمت، گروه سرود «رایه» با سرپرستی «حسین صدرا حامی» به اجرای نماهنگ «یك جمع مهربان»، سروده «محمد جواد حسن شاهی» می‌پردازند.

برنامه ایران سرود با هدف ترویج سرود و اهمیت جایگاه آن، هر روز حوالی ساعت 16 از شبكه دو سیما و ساعت 19:45 از شبكه امید پخش می‌شود.

«ایران سرود» كاری از مركز هنری رسانه‌ای نهضت است.

مرتبط با این خبر

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران

  • حنجره زخمی زاگرس در تالار اندیشه

  • كنسرت «نوای آفتاب» و حمید حامی

  • اِلس تازه‌ترین اثر محمدرضا اژدری