مدیر شبكه پیام و رادیو آوا گفت :رادیو نمای پیام و آوا در نظر دارد با برگزاری پویش " اربعین من " زیبایی و عظمت پیاده روی اربعین حسینی را كه هر سال توسط عاشقان حضرت ابا عبدالله الحسین ( ع) برگزار می شود به تصویر بكشد .

مهدی شهاب تالی مدیر شبكه پیام و رادیو آوا گفت : پویش " اربعین من " از دوشنبه 30 مرداد ماه آغاز و تا روز اربعین "15 شهریور " ادامه خواهد داشت .

ایشان درباره چگونگی شركت در این پویش اظهار داشت : علاقمندان به شركت در پویش " اربعین من " می توانند تصاویر خود از مراسم اربعین امسال و سالهای گذشته را از طریق پیام رسان سروش پلاس به نشانی radiopayam@ و radioava@ ارسال و در رادیونمای پیام و آوا با نام و تصویر خودشان مشاهده كنند.به 20 عكس برگزیده هر كدام مبلغ مبلغ 10 میلیون ریال جایزه نقدی اهدا خواهد شد.

شماره عضویت كانال آوا در پیام رسان سروش پلاس:
ارسال شماره 30 به سر شماره 50001010

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد