دوازدهم و پانزدهم اردیبهشت‌ تهمورس پورناظری در تالار وحدت تهران «باز آمدم» را در قالب پرفورمنس-كنسرت پیش روی مخاطبان اجرا می كند.

رادیو آوا-موسیقی این اجرا بر اساس موسیقی اصیل ایرانی، موسیقی تنبور و موسیقی معاصر در تركیب با موسیقی كلاسیك و موسیقی الكترونیك است كه داستان هر آهنگ را گروه حركت اجرا خواهند كرد.

در «باز آمدم» بردیا كیارس به عنوان مایستر، این آهنگ‌ساز را همراهی خواهد كرد. كیارس، سال‌هاست كه به عنوان رهبر اركستر و آهنگ‌ساز روی صحنه می‌رود. علاوه بر او، تینا جامه‌گرمی ویولون، مهدی منادی ویولون آلتو، ماكان خویی‌نژاد ویولون‌سل، رامین دارستانی باس، آرین رضایی سازهای كوبه‌ای و علی قنبری بربت می‌نوازند.

تهمورس پورناظری آهنگسازی و كارگردانی این اثر را خود انجام داده و به همراهِ سحر بروجردی قطعاتِ آوازی را اجرا خواهد كرد. تنظیم كوارتت‌های این برنامه توسط پورناظری، كیارس و آرش سلامیه و تنظیم‌های الكترونیك توسط دارستانی انجام شده است.

در این كنسرت گروه 16 نفره حركت با طراحی پگاه نیایی بخش داستانی را روایت می‌كنند.

مرتبط با این خبر

  • كتاب موزیسینی كه موسیقی ایران را پدر موسیقی عرب و ترك می‌دانست

  • برنامه كنسرت‌ها در آبان اعلام شد

  • «ماوای عاشقی» و «نارون» در قالب 2 اثر

  • مجوز برگزاری كنسرت در سالن میلاد صادر شد

  • پروژه سوم و چهارم «تار و تاریخ»

  • موسیقی در خدمت «كافه عاشقی» قرار دارد

  • جمال الدین منبری

  • از ردیف‌های ادیب تا تك نوازی‌های ناهید

  • فراخوان هفتمین جشنواره موسیقی و سرود «آوای عشق»

  • مراسم گرامیداشت بهمن رجبی در فرهنگسرای نیاوران