یكی از پژوهشگران عرصه موسیقی در تشریح تازه ترین فعالیت های موسیقایی خود از آغاز تولید چند پروژه تصویری موسیقایی با موضوع تهران قدیم در حال و هوایی متفاوت خبر داد.

متین رضوانی‌پور پژوهشگر موسیقی نواحی ایران ضمن تشریح تازه ترین فعالیت های موسیقایی خود بیان كرد: بنده از سال 1383 در عرصه های مختلف موسیقی كشورمان پژوهش هایی را انجام دادم. پژوهش هایی كه بخش زیادی از آنها مربوط به پیدا كردن ترانه های اصیل و بكری بودند كه هركدام جزوی از فرهنگ عامه مردمان نواحی مختلف كشورمان محسوب می شوند و به قدری دربرگیرنده جذابیت ها و معانی جالب توجهی هستند كه می توانند در عصر حاضر نیز مورد توجه قرار گیرند.

وی افزود: براساس آنچه گفتم تاكنون موفق به جمع آوری بیش از هزار قطعه موسیقایی از ترانه های عامیانه ای شدم كه اگر مردم كشورمان آنها را در یك خروجی با پهنای گسترده‌تر بشنوند قطعا از شنیدن این آثار لذت می برند. فرآیندی كه من تاكنون بارها و بارها تلاش كردم برای انعكاس بخش هایی از آن با تهیه كنندگان و سرمایه گذاران متعددی مذاكره كنم اما متاسفانه تقریبا هیچ یك از این عزیزان حاضر به همكاری نشده و از این محصولات دارای ریشه استقبالی نكردند. چرا كه عمده این دوستان به دنبال سودآوری از مسیری بودند كه طی این سال‌ها روی آن حركت كردند و دوست هم ندارند وارد چرخه دیگری شوند.

این پژوهشگی موسیقی بیان كرد: طبیعتا ایجاد چنین شرایطی بود كه من را بر آن داشت تا شخصا وارد عمل شوم و با همراهی همسر و فرزندم ماجرا را به گونه‌ای هدایت كنم كه بتوانیم با یادگیری بخشی از آنچه تنظیم در موسیقی نام می‌برند، فضایی را برای خودمان فراهم سازیم تا بخشی از این موسیقی‌ها را به مردم در فضای جاری معرفی كنیم. فرآیندی كه آموزش و یادگیری آن از سال 1397 آغاز شده و من و همسر و فرزندم محمد تلاش داریم تا در فصل اول این پروژه، با كنكاشی دوباره روی آنچه جمع آوردیم تعدادی از موسیقی های طهران قدیم را با روشی جدید پیش روی مخاطبان ارائه دهیم. مسیری كه تركیب یافته با تصویر است و می تواند در قالب كلیپ های كوتاه، معرفی خوبی برای این موسیقی های جذاب به حساب آید.

رضوانی‌پور درباره محتوای آثار این پروژه موسیقایی جدید هم توضیح داد: ترانه هایی كه بنده جمع آوری كردم، دربرگیرنده آثاری هستند كه مضامین آنها در ژانرهای مختلف عرفانی، محزون، اجتماعی، عاشقانه و شادی آوری است كه می تواند در پروسه های زمانی مختلف به مخاطبان ارائه شود. فعلا تصمیم گرفتیم با استفاده از ترانه های روحیه بخش فضایی را فراهم سازیم كه با استفاده از این محتوا حال و هوای بهتری را به سهم خودمان برای مردم در این شرایط سخت جامعه ایجاد كنیم. فرایندی كه گام های اولیه های آن برداشته شده و امیدوارم به واسطه نوع استقبال مخاطب بتواند مسیر روشن و موثری را در پیش بگیرد و ارائه دهنده شرایط روحی مناسبی برای عموم مردم جامعه با استفاده از محصولات موسیقایی مبتنی بر فرهنگ عامه باشد.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: هزینه تمامی مراحل تولید این بسته موسیقایی به صورت شخصی تامین می شود. امیدوارم روزی شرایطی فراهم شود تا در كنار دیگر محصولات موسیقایی كه در حوزه تجاری مورد توجه قرار می گیرد چنین محصولاتی نیز آنقدر برای تهیه كنندگان و سرمایه داران جذابیت داشته باشد تا برای سرمایه گذاری و تهیه كنندگی آن‌ها پیش قدم شوند.

مرتبط با این خبر

  • زندگی با موسیقی جریان دارد

  • ولادت حضرت زهرا (س)

  • اجراهای نوستالژیك دهه شصتی

  • هوشنگ ظریف

  • «كنسرت پادكست» حجت اشرف‌زاده

  • مجموعه سه جلدی «تكنیك ویولن نوازی معاصر»

  • كنسرت «مهر مولانا» در تالار وحدت

  • كتابی برای شناخت سازهای یك دوره تاریخی

  • اركستر موسیقی ملی به افتخار كودكان «بر چهره، لبخند» می‌زند!

  • آرش گوران و تولید چهار آلبوم