برنامه جدید كنسرتها در حالی اعلام شده كه مشكل گرانی بلیت تبدیل به یكی از مهمترین چالشها و معضلات پیش روی مخاطبان و تهیهكنندگان موسیقی شده است كه میتواند دربرگیرنده ملاحظاتی باشد.
فصل چهارم مجموعه كنسرت های عرفان طهماسبی خواننده موسیقی پاپ كشورمان طی روزهای نوزدهم تا بیست و نهم خرداد سال جاری در قالب 16 نوبت كنسرت در تهران برگزار خواهد شد.
تعدادی از گروهها و هنرمندان فعال حوزه موسیقی در روزهای پیش رو برنامهها و اجراهای زنده مختلفی را در سالنهای تهران و دیگر شهرهای كشور پیش روی مخاطبان قرار میدهند.
تعدادی از گروهها و هنرمندان فعال عرصه موسیقی علاوه بر حضور در فستیوالها و رویدادهای این حوزه كه اغلب در جنوب كشور برگزار میشوند، آماده میزبانی از مخاطبان در كنسرتهای اردیبهشت ماه هستند.
معاون هنری و سینمایی ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با رد خبر لغو كنسرت عرفان طهماسبی در اهواز گفت:موافقت اولیه با اجرای عرفان طهماسبی در اهواز انجام گرفته اما هنوز مجوزی برای این اجرا در تاریخهای 26 تا 29 فروردین ماه جاری در سامانه یكپارچه ملی اجراهای صحنهای صادر نشده است.
سومین مراسم تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) در تالار وزارت كشور برگزار شد.
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر با 28 اجرای موسیقی پاپ در سالنهای میلاد نمایشگاه، رزمال و وزارت كشور برگزار میشود.
خوانندگان مختلف موسیقی كشورمان در روزهای پیش رو تازهترین كنسرتهای خود را به میزبانی تالارهای مختلف در تهران و دیگر شهرها برگزار میكنند.
هنرمندان حوزه موسیقی در نیمه دوم مهر امسال كه به نوعی یكی از شلوغ ترین و پرازدحام ترین اوقات برای برگزاری كنسرتهای مختلف است، خود را برای میزبانی از مخاطبان و طرفدارانشان آماده میكنند.
تعدادی از گروه ها و هنرمندان فعال حوزههای مختلف موسیقی طی روزهای پیش رو و اولین روزهای تابستان سال 1403 خود را برای برگزاری كنسرتهای مختلف در تهران و شهرستانها آماده میكنند.
در روزهای آینده تا پنجم تیرماه، بیش از 40 كنسرت در تهران برگزار خواهد شد.
با اعلام رسمی موسسه آوای هنر، نخستین كنسرت عرفان طهماسبی مجوز گرفت.
تعدادی از هنرمندان و خوانندگان در قالب ژانرهای مختلف موسیقایی طی روزهای گذشته اقدام به انتشار تك آهنگ هایی در فضای مجازی كرده اند.
تعدادی از هنرمندان موسیقی طی روزهای اخیر در قالب تكآهنگ آثاری را پیش روی مخاطبان خود قرار دادند كه در بین آنها آثار خوانندگان نسل اولی موسیقی پاپ ایران در دهه هفتاد هم دیده میشوند.
مهمترین دلایل فراموش شدن سریع این تیتراژها میتوان این موارد را برشمرد: ساخت ضعیف سریالها و در نتیجه شنیده نشدن موسیقی آنها، ساختار ضعیف شعر، موسیقی و صدای خواننده و از همه مهمتر شتابزدگی در تولید اثر.