باران تابستانی تهران كنسرت سعید شهروز را كه قرار بود در محوطه باز كاخ نیاوران برگزار شود، لغو كرد. این اجرا قرار است روز جمعه 30 تیرماه برگزار شود.

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، قرار بود كنسرت سعید شهروز ار خوانندگان قدیمی موسیقی پاپ 22 تیر در محوطه باز كاخ نیاوران برگزار شود كه این اجرا به دلیل بارش شدید باران تهران لغو و به زمان دیگری موكول شده است.

سعید شهروز ضمن اعلام خبر لغو كنسرت و عرض پوزش از علاقه مندانش اعلام كرد كه زمان اجرای كنسرت متعاقباً اعلام خواهد شد و اعتبار بلیط خریداری شده محفوظ است.

تمامی بلیت‌های كنسرت سعید شهروز در كاخ نیاوران به فروش رفته بود. آخرین اجرای زنده این خواننده به تیر ماهه 94 بر می‌گشت كه در سالن میلاد نمایشگاه روی صحنه رفته بود.




شهروز ساعتی پیش از اجرای جایگزین این كنسرت هفته آتی خبر داد.

مؤسسه فرهنگی هنری نوای غزلك پس از اخذ مجوزهای لازم، این اجرا را روز جمعه سی‌ام تیرماه از ساعت 20 تا 23 در فضای باز كاخ نیاوران (حیاط هنر) روی صحنه می‌برد.

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی