display result search
اثر شنیداری «غمنومه فریدون» به آهنگسازی حسین علیزاده طی روزهای آینده به یاد و بزرگداشت مرتضی احمدی و ژاله علو منتشر میشود.
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، «غمنومه فریدون» كتابی صوتی براساس داستانی نوشته پیمان قدیمی است كه حاصل تحقیقات او در زمینه ادبیات كوچه و بازار است.
پیش از این قرار بود اثر چند رسانهای «غمنونه فریدون» در فاز اجرایی خود به صورت یك نمایش در تالار وحدت روی صحنه رود اما به دلیل فرصت محدود و فشرده و نیز تداخل این اجراها با ایام انتخابات، اجرای صحنهای «غمنومه فریدون» به زمان دیگری موكول شد.
در «غمنومه فریدون» علاوه بر حسین علیزاده، بازیگران و صداپیشگانی نظیر زنده یاد مرتضی احمدی، ژاله علو، صابر ابر، فرهاد اصلانی، امیر جعفری، سیامك صفری، حبیب رضایی، فاطمه معتمد آریا، آیدا شاملو ایفای نقش كردهاند.