تمامی رشته‌ها با ارائه كارت دانشجویی می‌توانند از تخفیف ویژه به صورت حضوری از نمایش «ولپن» برخوردار شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی تماشاخانه پالیز، این نمایش به كارگردانی مهدی كوشكی به تازگی در تماشاخانه پالیز روی صحنه رفته و در سه اجرای ابتدایی خود با استقبال ویژه مخاطبان مواجه شده است؛ این نمایش پیش از این در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفت.

این نمایش اجراهای محدودی خواهد داشت و تا 5 خرداد از ساعت 18 و 15 به مدت 65 دقیقه در سالن شماره دو تماشاخانه پالیز روی صحنه خواهد ماند.

طبق برنامه ریزی‌های انجام شده دانشجویان تمامی رشته‌ها با ارائه كارت دانشجویی می‌توانند از تخفیف ویژه به صورت حضوری برخوردار شوند.

دور جدید اجراهای این نمایش در راستای سیاست‌های حمایتی مدیریت با حمایت تماشاخانه پالیز صورت گرفته است.

سجاد باقری، حسین برفی نژاد، ماهان خورشیدی، غزل شجاعی، امیر حسین طاهری، محمد طیب طاهر، صحرا فتحی، عرفان ناصری، آذین نظری، میلاد نصر الهی، مجید نوروزی، میثم نوروزی و مهدی كوشكی بازیگران این نمایش هستند.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر