وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حكمی محمدمهدی حیدریان را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی و سمعی، بصری وزارت ارشاد اسلامی منصوب كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دیروز اخبار ضد و نقیضی درباره استعفای حجت الله ایوبی از سمت ریاست سازمان سینمایی در رسانه ها منتشر و سپس تكذیب شد.

محمد مهدی حیدریان كه به عنوان مشاور ارشد سید رضا صالحی امیری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حكم گرفته بود، زمزمه‌هایی مبنی بر حضور دوباره‌اش در سازمان سینمایی شنیده می‌شد. او چهاردهمین مدیری است كه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در این سمت حكم می‌گیرد.

وی در زمان وزارت احمد مسجدجامعی دو سال و نیم معاون سینمایی وزارت ارشاد بود؛ در آن مقطع معاونت سینمایی هنوز به سازمان تبدیل نشده بود.

حیدریان در شهریور 84 مسئولیت خود را به جعفری جلوه واگذار كرد و حالا در اسفند سال 95، پس از 10سال دوباره به عرصه‌ی سینما برگشت.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران