مراسم دهمین سالگرد درگذشت رسول ملاقلی پور باحضور جمعی از هنرمندان در نخلستان اوج در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در مراسم دهمین سالگرد درگذشت مرحوم رسول ملاقلی پور جمعی از هنرمندان از جمله جمال ملاقلی پور در عرصه دفاع مقدس پیشتاز استشورجه، احمدرضا درویش، جمشید هاشم پور، حبیب والی نژاد و منوچهر محمدی حضور دارند.

احمدرضا درویش كارگردان سینما در این مراسم گفت: برخی آدم ها صحنه زندگی شان تغییر می كند اما حذف نمی شوند در حدی كه آدم شماره تماس آنها را پاك نمی كند. من هنوز شماره تلفن وی را پاك نكرده ام و این مسئله دلیل دارد.

وی افزود: ملاقلی پور ظاهر و باطنش یكی و با خود صادق بود. اگر چه در ظاهر انسانی جدی و خشن به نظر می رسید اما درونی دریایی داشت.

درویش گفت: ملاقلی پور در عرصه دفاع مقدس پیشتاز است و به خوبی و زیبایی این دوران را به تصویر كشید.

وی افزود: میراث هنری زیادی از وی به جای مانده است و اگر سینمای دفاع مقدس توانسته به سینما كمك دهد رسول ملاقلی پور در آن نقش جدی داشته است و سینما به او مدیون است.

وی افزود: دغدغه ملاقلی پور دغدغه وسیعی بود. او یك انسان معترض، دغدغه مند و متعهد بود اما اعتراض او به رعایت نشدن ارزش ها بود و این اعتراض در فیلم هایش كاملاً مشهود است.

درویش گفت: ملاقلی پور در فیلم هایش اعتراض می كند اما در پایان فیلم چراغ هایی را روشن می گذارد و این گواه متعهد بودنش است.

مرتبط با این خبر

  • انتشار آلبومی كه بدون هیاهو تولید شد

  • پلی كه محمود كریمی بین گذشته و امروز زد!

  • «مقتل‌خوانی» در شام غریبان سالار شهیدان

  • چرایی مهاجرت هنرجویان موسیقی

  • سرود «ایران مقتدر» منتشر شد

  • پیام تسلیت مدیركل دفترموسیقی

  • بدخواهان محسن چاوشی این قصه را بخوانند!

  • نوای شعر و شعور حسینی در «خیمه هنر»

  • «شهادت نامه عشاق» در یك آلبوم دهه نودی

  • سیاه‌پوستان چگونه بر موسیقی عزاداری بوشهر تاثیر گذاشتند؟