گروه « آنسامبل دوك» با اجرای كنسرت « مردی با دست‌های آویزان» 16 تیرماه جاری در دو سانس 19 و 21 مهمان عمارت روبرو هستند. این برنامه به سرپرستی بهنام عمران منتخبی از آثار «یان تیرسن» را اجرا می‌كند.


به گزارش خبرگزاری فارس، تیرماه سال جاری 3 گروه موسیقی در عمارت روبرو كنسرت اجرا می‌كنند. گروه‌های موسیقی برنامه‌های ویژه‌ای در روزهای تابستان و در مجموعه عمارت روبرو دارند.

گروه « آنسامبل دوك» با اجرای كنسرت « مردی با دست‌های آویزان» 16 تیرماه جاری و در دو سانس 19 و 21 مهمان عمارت روبرو هستند. این برنامه به سرپرستی بهنام عمران منتخبی از آثار «یان تیرسن» را اجرا می‌كند.


نوازندگان این كنسرت «پویا عشقی‌نژاد» ساز ویولن، «نیكی یغمایی» ویولا، «گلسانا شاسایی» ویلنسل، «نگار نیازمند» گلوكن اشپیل و «بهنام عمران» سازهای آكاردئون، پیانو و ملودیكا خواهند بود.

همچنین كنسرت موسیقی سنتی« شب و روز» نیز 21 تیرماه جاری و ساعت 21 در عمارت روبرو اجرا می‌شود. در این برنامه قطعاتی در دستگاه افشاری و چهارگاه با آهنگسازی حسین اینانلو و عیسا غفاری اجرا می‌شود. در این كنسرت موسیقی؛ «حسین اینانلو» با ساز سه تار، «پویان گرامی» تنبك، «عیسا غفاری» سه تار و «سارا فطرس» سازهای كوزه و بندیر گروه را همراهی می‌كنند.


علاوه بر گروه‌های یاد شده ،«رسیتال گیتار كلاسیك» با نوازندگی «گلناز ریاحی» جمعه 22 تیرماه ساعت 21 در عمارت روبرو اجرا می‌شود.

این برنامه شامل اجرای قطعاتی از آهنگسازان ناشناخته و از كشورهای ایتالیا، فرانسه، آرژانتین، ونزوئلا، روسیه، آذربایجان و ایران است.

علاقمندان از طریق سایت بلیطو می‌توانند برای خرید بلیط این برنامه‌ها اقدام نمایند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد