همنوازی تار و سه‌تار محمدامین اكبرپور و دف مهرزاد هویدا با عنوان «پردیس» دوم آذر ماه در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، این برنامه در دو بخش اجرا می‌شود؛ بخش اول همنوازی تار و دف در آواز بیات اصفهان و در بخش دوم همنوازی سه‌تار و دف در دستگاه نوا با اشعاری از مولانا اجرا می‌شود. قطعات هر دو بخش به صورت اجرا می‌شود و تصنیف‌ها و ضربی‌ها از ساخته‌های محمدامین اكبرپور، نوازندۀ تار و سه‌تار، است. این دو هنرمند پیش از این در دی ماه سال گذشته اجرایی با نام «آب، خاك، پروانه» در فرهنگسرای نیاوران برگزار كردند كه مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت.

محمدامین اكبرپور، متولد اهواز، كارشناس موسیقی از دانشگاه هنر و معماری، آهنگساز و نوازندۀ تار و سه‌تار است. او نزد هنرمندانی چون داریوش طلایی، داریوش پیرنیاكان، كیوان ساكت، زیدالله طلوعی و محمدرضا لطفی به فراگیری تار و سه‌تار پرداخته و آلبوم‌هایی با آهنگسازی او منتشر شده كه عبارتند از: «سینۀ مشروح»، «گلفرش»، «نصیرخانی»، «گلبانگ»، «دلبانگ»، «سروشان»، «نشود فاش». همچنین در آلبوم‌هایی چون «گاهی سه‌گاهی»، «یادوارۀ ظلی 1و 2»، «آتش و خاك»، «خوش بود یاری و یادی»، «خوش خرامان»، «قصۀ آفاق» و غیره اجرا داشته است. اكبرپور سرپرست گروه «همنوازان سایه» است و با گروه «بازسازی شیدا» به سرپرستی استاد محمدرضا لطفی همكاری و اجرا داشته است.

مهرزاد هویدا، متولد تهران، نوازندۀ تمبك، دف و سنتور. او نزد استادانی چون محمدرضا بنایی و محمدرضا لطفی به فراگیری موسیقی پرداخته و با گروه‌هایی چون «آن»، «همنوازان شیدا»، و «سازینۀ نواحی ایران» همكاری می‌كند. وی در چندین فستیوال داخل و خارج از كشور نیز برنامه داشته و در آلبوم‌هایی چون «شبروان؛ هنربداهه‌نوازی» به همراه استاد محمدرضا لطفی و احمد مستنبط، «سایۀ جان»، «هنر گام زمان»، «زخمۀ ساز» با آهنگسازی محمدرضا لطفی، «گلفرش»، «جادوی سكوت» و «با فراغت چند سازم» اجرا داشته است.

همنوازی تار و سه‌تار محمدامین اكبرپور و دف مهرزاد هویدا دوم آذر ماه در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی