display result search
علی زندوكیلی شب گذشته كنسرت خود در جشنواره موسیقی فجر را با تبریك تولد مردم و همراهی آنها با اجرای قطعات مختلف به صحنه برد.
علی زندوكیلی روز شنبه 27 بهمن و در پنجمین روز از برگزاری چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر در تالار وحدت به صحنه رفت و شور و حرارت را به میان مخاطبان سالن آورد.
اجرای زندوكیلی تقریباً از دیگر شب های این تالار شلوغ تر و پرجمعیتتر بود و راس ساعت 18:30 با ظرفیت كامل تالار وحدت شروع شد. حجتالاسلام خسروپناه دبیركل شورای عالی انقلاب فرهنگی و رائد فرید زاده رئیس سازمان سینمایی از مهمان ویژه كنسرت شب گذشته بودند.
این خواننده موسیقی ایرانی بعد از اولین اجرای خود با حاضران در سالن احوالپرسی كرد و گفت: هر بار كه به تالار وحدت قدم میگذارم برایم عجیب است كه در این تالار كه اینقدر بزرگ، زیبا، قدمت دار و خاص است می توانم اجرا كنم. من سال 80 كه به این حوزه وارد شدم به عشق این بود كه یك روز در این سالن كنسرت بدهم البته نه در زمینه خوانندگی چون من هنرستانی هستم و با نوازنده های هنرستان موسیقی كار می كردم. خدا را شاكرم كه این فرصت را به من داده است كه در این سالن اجرا كنم.
زندوكیلی سپس قطعه «بی سر و سامان شدنم را ببین» را اجرا كرد.
با پایان این قطعه و سكوتی كه برای اجرای قطعه بعدی در سالن حاكم شد یك نفر از داخل جمعیت فریاد زد «علی آقا تولدت مبارك» و زندوكیلی هم پاسخ داد: قربونتون برم چقدر سعادت دارم كنار شما هستم.
سپس برخی تماشاگران با تم تولدت مبارك زندوكیلی را تشویق كردند.
«شهزاده رویا» قطعه ای بود كه با همراهی اكثر جمعیت داخل سالن خوانده شد و بیشتر با نوازندگی پیانو و تنبك پیش رفت. قطعه ای كه بیشتر از همه هم تشویق حضار را در برداشت.
«به سوی تو، به شوق روی تو / به طرف كوی تو، سپیده دم آیم / مگر تو را جویم … بگو كجایی؟» این آغاز قطعه بعدی بود كه زندوكیلی در كنسرت خود برای اجرای جشنواره در نظر گرفت. قطعهای كه با تك نوازی كمانچه توسط بهنام بیات شروع شد و تا پایان قطعه مخاطبان زندوكیلی را همراهی كردند.
بعد از این قطعه غمگین، زندوكیلی دوباره قطعه ای شاد و پرشور را اجرا كرد؛ «عطر خاطره» كه این خواننده در بخشی از آن این مصرع را می خواند: با خیال تو رد شدم از شب تنهایی ...
زندوكیلی در ادامه قطعه «باهار شیراز» را هم خطاب به شیرازیهای داخل سالن خواند و به آنها تقدیم كرد.
«لالایی»، «روسری آبی»، «نقاب» و … دیگر قطعاتی بودند كه زندوكیلی در این كنسرت اجرا كرد.