كنسرت نمایش «سماع خاموش» به كارگردانی عباس غفاری و خوانندگی هژیر مهرافزون طی روزهای هفدهم، هجدهم و نوزدهم بهمن در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران روی صحنه می‌رود.

كنسرت نمایش «سماع خاموش» مشتمل بر ارائه قسمت‌هایی از زندگی و آموزه‌های مولانا به كارگردانی عباس غفاری و خوانندگی هژیر مهرافزون طی روزهای هفدهم، هجدهم و نوزدهم بهمن در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران روی صحنه می‌رود.

در توضیحات تكمیلی این پروژه آمده است: كنسرت نمایش «سماع خاموش» با كارگردانی عباس غفاری در تلاش است با به تصویر كشیدن قسمت‌هایی از زندگی و آموزه‌های مولانا، مخاطبان را به دنیای روحانی شعر و موسیقی این شاعر بزرگ ایرانی ببرد.

«سماع خاموش» با تركیب موسیقی و هنرهای نمایشی، تلاش دارد تا به زیبایی، مفاهیم عمیق عرفانی مولانا را به تصویر بكشد.

در این «كنسرت نمایش» هژیر مهرافروز به عنوان خواننده و گروه موسیقی تنبورنوازان «نسل خلیل» با نواختن سازهای سنتی خود، فضایی معنوی را برای تماشاگران ایجاد خواهند كرد.

علاقه‌مندان می‌توانند بلیت این «كنسرت نمایش» را ابتدای بهمن از سامانه «ایران كنسرت» تهیه كنند.

مرتبط با این خبر

  • انتشار 2 آلبوم جدید

  • قصه تدوین «گنج نامه»

  • فراخوان بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر

  • داستان موسیقی یك كارتون پرطرفدار

  • فصلنامه خانه موسیقی خواندنی شد

  • در بزرگداشت منوچهر صهبایی چه گذشت؟

  • این آلبوم «آهنگساز» ندارد

  • شنیدن صدای سازهای ایرانی جوانان ایرانی در یك كنسرت ویژه

  • قربان سلیمانی

  • صداهای بی‌نام در حافظه نسل جدید