دفتر نخست مجموعه پژوهشی «بیایید تار و سه تار بنوازیم» تالیف كیوان ساكت آهنگساز، نوازنده و مدرس موسیقی به چاپ بیست و نهم رسید.

دفتر نخست مجموعه پژوهشی «بیایید تار و سه تار بنوازیم» به نویسندگی و پژوهش كیوان ساكت آهنگساز، نوازنده و مدرس موسیقی از سوی نشر تصنیف به چاپ بیست و نهم رسید.

كیوان ساكت آهنگساز و نوازنده تار و سه تار بیان كرد: دفتر نخست این مجموعه برای نوآموزان و هنرجویان تازه كار است. یكی از ویژگی های چاپ جدید این است كه واژه‌های غیر ایرانی حذف شده است و به جای آن واژه‌های پارسی به كار برده شده است. همچنین از تصاویر هنرمندان فاخر برای یادبود این عزیزان و آشنایی بیشتر هنرجویان با هنرمندان پیشكسوت استفاده شده است.

وی افزود: در چاپ تازه این دفتر از تصاویر اساتیدی چون هوشنگ ظریف، میرزا عبدالله و شاگردان، ارسلان درگاهی، لطف الله مجد، غلامعلی پورعطایی، بیژن ترقی استفاده شده است.

این هنرمند ادامه داد: این كتاب 60 صفحه است و آهنگ هایی چون «مرغ سحر» در چاپ تازه افزوده شده و توضیحات بیشتری برای آسان تر یاد گرفتن هنرجویان در این مجموعه آورده شده است. در كتاب نخست بخشی از آهنگ های نگاه، چهار مضراب استاد وزیری، می زده، كرشمه، دلكش، درآمد ماهور، كرشمه برای آموزش به هنرجویان نوشته شده است.

ساكت در پایان گفت: دوره آموزش این كتاب برای هنرجویان بین 3 تا پنج ماه است و پس از پایان دوره هنرجو با این آهنگ ها به عنوان نخستین رپرتوار پایه آشنا می شود.

مرتبط با این خبر

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند

  • آغاز فعالیت اركستر سازهای موسیقی ایرانی