display result search
نمایشگاه اسكیس، كروكی و راندو «خاك وطن» با نمایش آثاری از سمیرا كاظمی امروز با تجلیل از مرتضی صدیق و سیاوش تیموری در گالری هنری برسام افتتاح میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، «خاك وطن» نمایشگاه اسكیس، كروكی و راندو سمیرا كاظمی هنرمند تجسمی است كه زیر نظر مرتضی صدیق از امروز-جمعه 22 اردیبهشت- آغاز به كار می كند. افتتاحیه این نمایشگاه از ساعت 16 امروز با تقدیر از دكتر مرتضی صدیق و دكتر سیاوش تیموری برگزار خواهد شد.
سیاوش تیموری متولد تیرماه 1316 در تهران و دارای مدرك دكترای معماری در مدرسه بوزار پاریس است. طراحی مجموعه های مسكونی در ویل ژونیف، آپارتمان های برج آفتاب، نیس، طراحی مركز صنعتی و سینماتوگرافی سن ژرمن آن لی، طراحی مركز بهداشتی وابسته به دانشكده پزشكی دانشگاه پاریس، طراحی مجموعه بندر تفریحی ویل فرانش و مارینا خلیج فرشتگان، سرپرست گروه و طراح پایانه متروی سریع السیر حومه پاریس، ارائه طرح های مسكن و بیمارستان در كشور كامرون و طراحی، اجرا و ساخت بیش از صد و پنجاه پروژه در داخل و خارج از كشور از جمله اقدامات حرفه ای وی است.
مرتضی صدیق نیز متولد 1355 و دارای مدرك دكترای معماری از دانشگاه علم و صنعت تهران است. وی سابقه تدریس در دانشگاه های شهید رجایی، هنر اسلامی تبریز، دولتی قم، مركز آموزش عالی انقلاب اسلامی، دانشگاه بین المللی چابهار و... را دارد. وی عضو شركت مشاوره پایه یك طاها، مشاور شهرداری قم و انجمن صنفی معماران و كسب بیش از 21 عنوان لوح تقدیر از مراكز معتبر علمی و تحقیقاتی كشور، داوری جشنواره خوارزمی، ارائه بیش 17 مقاله علمی ـ پژوهشی و ISI در نشریات علمی بین المللی و تالیف بیش از 60 جلدكتاب مرجع آموزشی معماری و... را در كارنامه كاری خود دارد.
نمایشگاه «خاك وطن» شامل 58 اثر با طرح های ابتكاری بر دستمال كاغذی، مواد شوینده، قیر و نفت، چوب كبریت و... است. این آثار همچنین بعد از پایان مهلت نمایش در تهران در برخی از كشورهای اروپایی نظیر آلمان نیز برگزار خواهد شد. این نمایشگاه به مدت یك هفته در گالری هنری برسام به نشانی خیابان ولیعصر، بالاتر از زرتشت، كوچه پرستو، پلاك 22، واحد 1 در موسسه فرهنگی هنری برسام برپاست.