display result search
فرزاد طالبی مدیركل دفتر موسیقی وزارت ارشاد در پیامی به كیهان كلهر برگزیده شدن آلبوم «sing me home» همراه با نوازندگی كمانچه او، به عنوان بهترین آلبوم در بخش موسیقی جهانی جایزه «گرمی» را تبریك گفت.
به گزاش خبرگزاری فارس، فرزاد طالبی مدیركل دفتر موسیقی در پیامی به كیهان كلهر برگزیده شدن آلبوم «sing me home» همراه با نوازندگی كمانچه او، به عنوان بهترین آلبوم در بخش موسیقی جهانی جایزه «گرمی» را تبریك گفت. در متن پیام طالبی آمده است:
«هنرمند گرانمایه جناب آقای كیهان كلهر
برگزیده شدن آلبوم «sing me home» به عنوان بهترین آلبوم در بخش موسیقی جهانی جایزه گرمی كه حاصل تلاش گروه موسیقی جاده ابریشم همراه با كمانچهنوازی همچون همیشه شگفت و تحسین برانگیز جناب عالی است، نشان از گوشهای از ارزشها و توانمندیهای موسیقی ایرانی و فرهنگ جهانی توأمان آن است. ضمن تبریك این انتخاب شایسته، تداوم سلامتی و سربلندی شما را در صحنه های پیشاروی آرزومندم.»
بنابر این گزارش، در پنجاه و نهمین دوره جوایز موسیقی گرمی «كیهان كلهر» با گروه «جاده ابریشم» به رهبری یویوما با آلبوم sing me home برنده جایزه گرمی بخش بهترین «موسیقی جهانی» شد.