دبیر سومین جشنواره سراسری آواها و سرودهای حماسی بسیج گفت: در این جشنواره از رضا رویگری مرحوم مجتبی میرزاده و پرویز طاهری و جمشید جم، چهره‌های شاخص هنر انقلاب تقدیر و تجلیل به عمل می‌آید.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی‌رضا پاشایی درباره سومین جشنواره سراسری آواها و سرودهای حماسی بسیج «ترنم بیداری» اظهار داشت: فعالیت این جشنواره از حدود دو ماه به اعلان فراخوان آغاز به كار كرد و در این مدت بیش از 500 اثر شاخص به دبیرخانه جشنواره در حوزه‌های موسیقی نواحی، پاپ، ردیف دستگاهی، اقوام و بخش مدافعان حرم ارسال شده است.

وی با بیان اینكه 30 اثر در ژانرهای مختلف تقدیر می‌شوند، افزود: در این جشنواره علاوه بر تولید ارسال آثار جذاب معرفی چهره‌های جدید در لا‌یه‌های مختلف نیز داریم. در این جشنواره از رضا رویگری مرحوم مجتبی میرزاده و پرویز طاهری و جمشید جم، چهره‌های شاخص هنر انقلاب تقدیر و تجلیل به عمل می‌آید. تمامی گروه‌ها پس از پایان جشنواره بازبینی‌شده و كارگاه آموزشی متناسب با سطح كیفی گروه‌ها تعریف می‌شوند تا در جشنواره چهارم شاهد آثار بهتری ازنظر نوع و حجم كمی باشیم.

این هنرمند به دستاوردهای برگزاری این سه دوره جشنواره اشاره و بیان كرد: بزرگ‌ترین دستاورد این جشنواره معرفی آن به‌عنوان رویدادی فرهنگی است كه طی آن هرساله تعدادی اثر شناسایی و در چرخه اقتصاد هنر و گروه‌های ارزشی قرار می‌گیرند. این روند رفته‌رفته مسیر كشف و شهود را در عرصه هنر انقلابی به دنبال خواهد داشت.

پاشایی با بیان اینكه معرفی هنرمند انقلابی و هنر در طراز انقلاب در همه ردیف‌ها و ارتقاء سطحی هنر به اقتصاد هنر از اهداف عمده این نوع جشنواره است، گفت: ما بر آن هستیم تا با افزایش تولیدات، علاوه بر فعالیت در عرصه مقابله با جنگ نرم، ذائقه مخاطبان را نیز تغییر دهیم.

جمشید جم رئیس انجمن موسیقی سازمان بسیج هنرمندان كشور نیز درباره این جشنواره گفت: سیاست ما در فعالیت‌های موسیقیایی استفاده از سرود است و در موسیقی پاپ نیز به سمتی برویم كه با استفاده از سازهای ایرانی این نوع موسیقی را ایرانیزه كنیم. بزرگانی از عرصه موسیقی این جشنواره را داوری می‌كنند و استقبال خوب از این جشنواره در بخش‌های مختلف نشان داد كه این جشنواره محلی مناسب برای بهتر دیده شدن بزرگان و پیشكسوتان، فعالان و سازندگان عرصه موسیقی انقلابی است.

وی افزود: سیاست ما در فعالیت‌های موسیقیایی استفاده از سرود است و در موسیقی پاپ نیز به سمتی برویم كه با استفاده از سازهای ایرانی این نوع موسیقی را ایرانیزه كنیم.
رئیس انجمن موسیقی سازمان بسیج هنرمندان كشور گفت: جشنواره آواها و سرودهای حماسی بسیج بهانه‌ای است تا فعالیت‌‌های سراسری انجمن موسیقی بسیج هنرمندان نیز بهتر دیده و گسترش داده شود.

جم بیان داشت: این انجمن سعی دارد تا با حضور در استان‌ها و شناخت كم و كیف انجمن‌ها و كانون‌های استانی و شهرستانی با پتانسیل و نقاط قوت و ضعف موسیقی هر استان بیشتر آشنا شود. بهره‌مندی از پتانسیل جوانان در كنار بهره‌گیری از بزرگان این عرصه و درنهایت رسیدن به كلام به‌عنوان انگیزه‌ای برای رسیدن به كلام موسیقی فاخر از دیگر اهداف انجمن موسیقی بسیج هنرمندان است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «جان صبا» منتشر شد

  • قطعه «مادر» با صدای بهرام پاییز

  • زندگی با موسیقی جریان دارد

  • ولادت حضرت زهرا (س)

  • اجراهای نوستالژیك دهه شصتی

  • هوشنگ ظریف

  • «كنسرت پادكست» حجت اشرف‌زاده

  • مجموعه سه جلدی «تكنیك ویولن نوازی معاصر»

  • كنسرت «مهر مولانا» در تالار وحدت

  • كتابی برای شناخت سازهای یك دوره تاریخی