خبرگزاری فارس: دارا بودن درجه یك هنری برای اجرا در تالار وحدت الزامی است

هنرمندان و برنامه‌گذاران می‌توانند با توجه به فراهم شدن امكان رزرو آنلاین تالار‌های بنیاد رودكی، از این پس درخواست‌های خود را از طریق سایت بنیاد رودكی ارسال كنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، بنیاد رودكی از امكان رزرو تالارهای تحت پوشش خود خبرد داد و اعلام كرد كه با توجه به ضرورت برنامه‌ریزی برای سال پیش رو هنرمندان می‌توانند از هم اكنون در خواست‌های اجرای خود در سال 97 را ارایه كنند.

روابط عمومی بنیاد رودكی اعلام كرد: «با توجه به رسالت بنیاد رودكی درخصوص تولید و اجرای آثار فاخر و ضرورت برگزاری برنامه‌های ارزشمند از كلیه هنرمندان دعوت می شود تا با هدف برنامه‌ریزی مدون و منطبق بر اصول، جهت اجرای آثار موسیقایی خود، با رعایت موازین و آئین نامه مقرر شده، درخواست های خود را برای تالارهای تحت پوشش بنیاد رودكی شامل تالار وحدت، تالار رودكی و مجموعه آزادی در طول سال 97 به صورت آن لاین ارائه كنند.

بر این اساس برای بررسی درخواست‌های ثبت شده در سایت بنیاد رودكی، دارا بودن درجه یك هنری جهت هنرمندانی كه درخواست اجرا در محل تالار وحدت و درجه دو و سه هنری- ترجیحاً درجه دو- جهت هنرمندانی كه درخواست اجرا در محل تالار رودكی و مجموعه آزادی را دارند، الزامی است.

آثاری قابلیت برگزاری دارد كه با توجه به سنوات گذشته اجرایی، علاوه بر داشتن محتوا و هویت هنری دارای مخاطب یا ظرفیت 80 درصد گنجایش تالارها و سالن‌ها باشد.

برای ارائه درخواست، تعیین تاریخ های درخواستی جهت اجرا تا پایان سال 97 الزامی است؛ هنرمندان و برنامه گذاران می توانند برای رزرو آن لاین تالار های بنیاد رودكی، به سایت اینترنتی این بنیاد مراجعه كنند.»

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نادر مشایخی و علی رادمان در اركستر معاصر پارس

  • مرحله نهایی بخش نواحی هجدهمین جشنواره جوان

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر «كاسپین» چه گذشت؟

  • به نوازندگان جوانان و تازه كار اعتماد كنیم

  • اجرای زنده برنامه آوای غدیر در تهران

  • استعدادهای نوجوان موسیقی در «تهرانُت»

  • هراس و اشتیاق در «از من نترس»

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر ملی چه گذشت؟

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود