نمایشگاه حجم و مجسمه اكبر نعمتی با اجرای گروه‌ پالت در گالری ایوان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، گالری ایوان میزبان نخستین نمایشگاه اكبر نعمتی، هنرمند هفتاد ساله‌ای بود كه سه مجموعه متفاوت از آثار خود را كه در طول هشت سال گذشته به وجود آمده است به نمایش گذاشت. افتتاحیه این نمایشگاه در حالی برگزار شد كه جمعیت زیادی از علاقه‌مندان گروه پالت نیز در افتتاحیه نمایشگاه او حضور داشتند. امید نعمتی به همراه گروه پالت در نمایشگاه پدر خود حضور یافت و به اجرای تعدادی از قطعات مطرح این گروه پرداخت. تعدادی دیگر از چهره‌های موسیقی نیز در این مراسم حضور داشتند و سردار سرمست و مهدی ساكی از جمله هنرمندانی بودند كه به اجرای برنامه پرداختند.




در طبقات مختلف گالری آثار متنوعی از نعمتی به نمایش گذاشته شده است كه هر كدام با ابزار و رویكردی متفاوت به وجود آمده‌اند. تابلوهایی كه به دیوار نصب شده‌اند، مناظری كویری هستند كه با سوزاندن ورقه‌های چوبی به وجود آمده‌اند. مجسمه‌هایی كه با مواد دور ریختنی ساخته شده‌اند بخش دیگری از آثار این مجموعه است. سومین دسته به آثاری اختصاص دارد كه با میخ به وجود آمده‌اند و تركیب بندی‌های گوناگونی را ایجاد كرده‌اند.

اكبر نعمتی در مورد آثار این نمایشگاه گفت: مجموعهء خانه‌های سوخته كویر حاصل رفاقت آتش و چوب است. این تابلوها بدون هیچ رنگ و ماده اضافی، تنها با سوزاندن و حرارت دادن چوب ایجاد شده است. مجموعه میخ‌ها نیز شامل چند بخش می‌شود. در تعدادی از آثار با چیدمان میخ‌های معمولی در كنار یكدیگر، تركیب‌بندی خاصی به وجود آورده‌ام. اما تعدادی دیگر از آثار این مجموعه با میخ‌هایی به وجود آمده است كه امروزه دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرند و برای تهیه آنها به روستاهای مختلف سفر كردم.

نعمتی ادامه داد: نمی‌دانم ایده ساخت این آثار چه زمانی شكل گرفت. پنجاه سال است كه در حال فكر كردن هستم و از میان این افكار بعضی از آنها به نتیجه می‌رسند و شكل پیدا می‌كنند. این سه مجموعه را در كنار یكدیگر پیش بردم و در زمان‌های مختلف بر اساس حالی كه داشتم روی آنها كار می‌كردم.

او با اشاره به سوابق هنری خود افزود: از سال 45 نقاشی را آغاز كردم و از سال 50 به صورت حرفه‌ای در زمینه گرافیك و چاپ مشغول به كار شدم. تحصیلات آكادمیك در این زمینه نداشتم و همیشه معتقد بودم هنر را باید در جریان زندگی جستجو كرد. مدت كوتاهی با مرتضی ممیز همكاری كردم و چیزهای بسیاری یاد گرفتم. بعد از انقلاب هم وارد دانشگاه شدم تا گرافیك را اصولی‌تر بیاموزم.

گالری ایوان تمامی فروش كاتالوگ و سود حاصل از فروش آثار این نمایشگاه را به یك خیریه معتبر اهدا می‌كند. گالری ایوان در نمایشگاه‌های قبلی سهم خود از فروش آثار هنری را به خیریه‌های محك، ماموت، نیكان، كمك، دهش‌پور، انجمن حمایت از كودكان كار، مجتمع آموزشی نیكوكاری رعد و بنیاد كودك اهدا كرده بود.

نمایشگاه آثار اكبر نعمتی تا ١0 شهریورماه 1396در گالری ایوان به آدرس الهیه، خیابان مهدیه، خیابان جبهه، كوچه لسانی، بن‌بست حمید، شماره 1 برقرار است. علاقه‌مندان می‌توانند هر روز به جز شنبه‌ها از ساعت ١6 تا 20 از این آثار دیدن كنند.



انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود

  • عثمان محمدپرست

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام