دومین كنسرت امو باند به خوانندگی «افشین طالبی»، «میثم قنبرپور» و «میثم كمالی» به تهیه كنندگی «مهدی خان محمدی» در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس، دومین هفته از مجموعه برنامه‌های «انتهای آزادی» در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی پس از كنسرت «شاهین آرین» این بار نوبت به گروه «امو باند» است تا با قطعات خود میزبان هوادارانشان باشند.

امو باند در این كنسرت مجموعه ای از قطعات شنیده شده خود چون «هرجا كه باشی»، «احساس عجیب»، «شبت بخیر»،«نمیری از ذهنم بیرون»، «انقدر خوبی»، «حال دل من»، «عادت»، «پاییز»، «بیا برگرد» و «سرد شدی» و دیگر قطعات را اجرا خواهد كرد.

كنسرت امو باند به رهبری اركستر «آترین بی نیاز» و خوانندگی «افشین طالبی»، «میثم قنبرپور» و «میثم كمالی» روز شنبه 11 شهریور ماه ساعت 21:30 در برج آزادی به روی صحنه می رود.

مجموعه برنامه های انتهای آزادی تا انتهای شهریور ماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و به تهیه كنندگی «مهدی خان محمدی» روی صحنه می رود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود

  • عثمان محمدپرست

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام