نمایش «پرواز ستاره‌ای» نوشته و كاری از نیما بیگلریان اردیبهشت امسال در خانه تئاتر شهر فرانكفورت آلمان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی اداره كل هنرهای نمایشی، این نمایش در ادامه تفاهم نامه اجرای نمایش های كودك و نوجوان به آلمان دعوت شده است و در روزهای 3 تا 6 اردیبهشت در تئاتر هاوس فرانكفورت اجرای عموم خواهد داشت.

بیگلریان كه پیش از این پرواز ستاره ای را در جشنواره بین المللی تئاتر كودك و نوجوان سال 94 اجرا كرده است در این باره گفت: خانه تئاتر فرانكفورت مركز تئاتر كودك و نوجوان به شمار می رود و به اجرای نمایش ویژه این گروه سنی اختصاص دارد.

وی افزود: پارسال نیز تعدادی از نمایش های كودك و نوجوان برای اجرا در جشنواره اشتاك اشتوك فرانكفورت به آلمان سفر كردند و امسال قرار است اجرای عموم داشته باشیم كه ساعت 11 صبح اجرا می كنیم.

امیر شهابی در نمایش «پرواز ستاره‌ای» بازی می كند و موسیقی نمایش را صابر دارپور بر عهده دارد و صبا بهرامی به عنوان دستیار كارگردان و مدیر اجرا گروه را همراهی می كند.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران