سومین روز جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در 11 نوبت و با اجرای یك گروه ویژه بانوان از ساعاتی دیگر در 6 سالن آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، اركستر ملی «مهر» به رهبری ناصر ایزدی ساعت 18 و 30 دقیقه و گروه كر «نامیرا» به سرپرستی فرهاد هراتی و گروه كر فیلارمونیك ایران به سرپرستی علیرضا شفقی نژاد ساعت 21 و 30 دقیقه در تالار وحدت روی صحنه می رود.

تالار رودكی نیز شاهد حضور مخاطبان اركستر «بادی كارا» به رهبری بردیا كیارس و «ترانه های ماندگار» آرمین قیطاسی در دو نوبت ساعت 18 و 30 دقیقه و ساعت 21 و 30 دقیقه خواهد بود.

در برج آزادی نیز كیان پور تراب و گروه «بمرانی» در ساعت های 18 و 30 دقیقه و 21 و 30 دقیقه به اجرای كنسرت های خود می پردازند.

گروه «ژیوار»، ویژه بانوان به سرپرستی ژیوار شیخ الاسلامی در ساعت 18 و 30 دقیقه و گروه «نگین» به رهبری نگین سریر نیز ساعت 21 و30 دقیقه در فرهنگسرای نیاوران به استقبال مخاطبان خود می روند.

خوانندگان پاپ، شهرام شكوهی و امید حاجیلی نیز در دو نوبت ساعت های 19 و 22 در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران با علاقه مندان خود روبه رو می شوند.

مركز همایش های برج میلاد نیز ساعت21 و30 دقیقه شاهد هنرنمایی اركستر راز و نیاز به خوانندگی سالار عقیلی است.

سی و دومین جشنواره موسیقی فجر تا اول بهمن ادامه دارد.

مرتبط با این خبر

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران

  • حنجره زخمی زاگرس در تالار اندیشه

  • كنسرت «نوای آفتاب» و حمید حامی