مدیر جشنواره و جایزه همایون خرم ( نوای خرم) گفت: در یك برنامه راهبردی و عملیاتی به موسیقی نواحی در جشنواره‌ای جداگانه می‌پردازیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بردیا صدرنوری در نشست سومین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) افزود: اجرای دو گروه برگزیده پارسال، اجرای دو نوازی ویلون و گیتار بابك شهركی و فیروز ویسانلو، قدردانی از دو هنرمند شركت كننده كه یكی از آن‌ها نابینا و دیگری به عارضه اوتیسم دچار است، از جمله برنامه های منتخب اختتامیه است.

وی گفت: از شركت بیمه «سرمد» به عنوان حامی جشنواره قدردانی می كنم و از وزارت آموزش و پرورش می خواهم تا در راه پرورش فرهنگ ایرانی- اسلامی ایران میان دانش آموزان ایرانی، به موضوع موسیقی توجه ویژه ای داشته باشد.

صدرنوری افزود: در شرایطی كه دولت با مشكلات مالی دست و پنجه نرم می كند قطعاً حركت بخش خصوصی در حوزه فرهنگ و هنر و حمایت حامیان مالی و معنوی می تواند راهگشا باشد.

سومین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) توسط موسسه فرهنگی- هنری «راد نواندیش» روزهای 15 تا 17 دی در تالار وحدت برگزار می شود.

مرتبط با این خبر

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران

  • حنجره زخمی زاگرس در تالار اندیشه

  • كنسرت «نوای آفتاب» و حمید حامی