«بهرام مهربخش» : راستی چرا جوانان كیبورد و ارگ و گیتار را می‌شناسند اما كمتر شناختی از دوتار و كمانچه و نی‌انبان دارند؟

«بهرام مهربخش» (داور بخش موسیقی نواحی در شاخه موسیقی جنوب) به نقش جشنواره موسیقی جوان در معرفی موسیقی نواحی اشاره كرد و گفت: «طبیبعی است كه برگزاری جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره موسیقی جوان در زمینه موسیقی به معرفی این هنر و تشویق جوانان به آموختن كمك می‌كند به شرط آن‌كه استمرار و تداوم داشته باشد.»
این نوازنده نی انبان ادامه داد: «برگزاری مستمر جشنواره؛ یكی از عواملی است كه موجب معرفی موسیقی نواحی مختلف ایران به نسل جوان می‌شود. به نظرم بهتر است جشنواره به صورت فصلی برگزار شود تا تاثیرش دوچندان شود.»
او گفته‌های خود را با این پرسش ادامه داد كه «راستی چرا جوانان كیبورد و ارگ و گیتار را می‌شناسند اما كمتر شناختی از دوتار و كمانچه و نی‌انبان دارند؟ قطعا یكی از دلایل این است كه سازهای غربی را از طریق ماهواره و شبكه‌های اجتماعی می‌بینند.»

مرتبط با این خبر

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان