هم اكنون هنرمندان، گروه‌ها و تهیه‌كنندگان و كنسرت‌گذارها می‌توانند برای صدور و اخذ مجوز به دفتر موسیقی و مراجع ذی ربط مراجعه كنند

محمود شالویی (سرپرست معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) می‌گوید با پیگیری‌های خاص وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان ذی ربط، تصمیم بر بازگشایی كنسرت‌ها و ورود به شرایط عادی در جامعه گرفته شده اما با رعایت پروتكل‌ها و شیوه‌نامه‌های وزارت بهداشت و ستاد كرونا.

او اضافه كرده است: «هم اكنون هنرمندان، گروه‌ها و تهیه‌كنندگان و كنسرت‌گذارها می‌توانند برای صدور و اخذ مجوز به دفتر موسیقی و مراجع ذی ربط مراجعه كنند تا پس از طی مراحل اداری مجوز برگزاری كنسرت را دریافت كنند. برای ما اولویت حمایت از شرایط هنرمندان و بهبود حال و روحیه جامعه و مخاطبین و علاقمندان به هنر و موسیقی ایران زمین است و در این خصوص از هیچ تلاشی برای بهبود شرایط و تسهیل برگزاری كنسرت‌ها و اجراهای صحنه‌ای حضوری دریغ نكرده‌ایم. فقط تاكید ما بر رعایت پروتكل‌هایی است كه از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی كرونا صادر شده است. دلیل اصلی هم همانطور كه می‌دانید، چیزی نیست جز حراست و حفاظت از سلامت مردم و هنرمندانی كه قرار است به كنسرت‌ها بروند و حال و روحیه‌شان عوض شود.»
این مقام مسوؤل درباره‌ی تصمیم‌گیری و انتصاب مدیر دفتر موسیقی وزارت ارشاد نیز گفت: «فعلا كه همچنان آقای محمد الهیاری فومنی هم‌زمان ضمن تصدی جدید، به عنوان سرپرست دفتر موسیقی حضور و مسولیت دارند لیكن ما چندین گزینه را در دست بررسی داریم كه خدا را شكر همه گزینه‌ها هم بسیار از شرایط خوب و جامعی برخوردار هستند و به زودی گزینه نهایی را اعلام خواهیم كرد.»

مرتبط با این خبر

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان