ماجرای برگزاری كنسرت های خواننده های لس آنجلسی در تركیه از آن ماجراهایی است كه مارا از هردوسو متضرر می كند، هم ارز های زیادی را به جیب برگزار كنندگان می ریزد هم ورژن های جدید كرونا را به عنوان سوغات این خوش گذرانی وارد ایران می كند.

این روزها بازار شركت در كنسرت‌های خواننده‌های آن سوی مرزی در تركیه داغ است. كنسرت‌هایی كه با بلیت‌های گران ضمن خروج سرمایة ایرانی و پر كردن جیب تركیه‌ای‌ها خطر ورود گونه‌‌های جدید ویروس كرونا را در پی دارد.
گفته‌ها حاكی از آن است كه غیر از فروش هتل و بلیت هواپیما، فقط قیمت بلیت این كنسرت‌ها از 2 تا 11 میلیون تومان است. با حساب‌ و كتاب‌هایی كه یكی از خبرنگاران ایرانی با توجه به صندلی‌های موجود در این كنسرت‌ها انجام داده است اگر میانگین هر بلیت 150 دلار باشد، ایرانی‌ها برای این كنسرت‌ها چیزی در حدود 120 میلیارد تومان هزینه كرده‌اند. به عبارت دیگر 120 میلیارد تومانی كه می‌توانست در جیب ایران و ایرانیان باقی بماند، از مرزها خارج و صرف اغیار شده است.
از سوی دیگر كرونا همچنان برای ایران كه هنوز نیمی از جمعیتش واكسینه نشده، خطر بزرگی است آن هم در انواع نوظهورش. ویروسی كه موج دیگری از آن می‌توان خسارت‌های جانی بسیاری به بار آورد و این سوغاتی است كه پولدارهای ایرانی شركت‌كننده در این، با خود به ایران می‌آورند. ضرری دوسویه كه هم پول كشور را به جیب تركیه می‌ریزد هم سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

مرتبط با این خبر

  • هفتم آبان؛ آوای خاطره‌ها با یاد احسان خواجه‌امیری

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت