پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان تابستان سال آینده مطابق دوره‌های قبل برگزار می‌شود.

محمد اله یاری ـ مدیر كل دفتر موسیقی ـ درباره برگزاری پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: برنامه ریزی و هماهنگی برای پانزدهمین دوره جشنواره ملی موسیقی جوان در حال انجام است و با انتخاب دبیر و اعلام فراخوان، روند اجرایی دوره آینده جشنواره ملی موسیقی جوان آغاز می‌شود.
اله یاری ادامه داد: جشنواره ملی موسیقی جوان از رویدادهای ضروری و مهم در حوزه موسیقی است كه امكان استعدادیابی نوجوانان و جوانان از سراسر كشور در حوزه موسیقی دستگاهی، نواحی و كلاسیك را فراهم می‌كند و استادان و هنرمندان شاخص به عنوان داور در جشنواره مشاركت دارند.
او به صحبتهایش اضافه كرد: جشنواره موسیقی جوان در چند دوره گذشته، رشد قابل توجهی داشته و از رویدادهایی است كه در اولویت برنامه های دفتر موسیقی و انجمن موسیقی ایران قرار دارد.
مدیر كل دفتر موسیقی در پایان اعلام كرد كه فراخوان جشنواره طبق روال با انتخاب دبیر، به زودی منتشر می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • هفتم آبان؛ آوای خاطره‌ها با یاد احسان خواجه‌امیری

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت