حجت اشرف‌زاده قطعه جدید خود را با نام «سخت نگیر» در مراسم سالگرد افتتاح رادیو «آوا» رونمایی كرد.



به گزارش رادیو آوا روز گذشته ششم دی ماه، آیین سالروز تاسیس رادیو آوا با حضور جمعی از مدیران و همچنین حجت اشرف زاده خواننده در استودیوی این شبكه رادیویی برگزار شد.

علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی، حجت اشرف‌زاده خواننده، حمید علی اكبرزاده آهنگساز، شهرام ملازاده مدیر رادیو آوا، سید احمدرضا صدر مدیر روابط عمومی معاونت صدا و مهیار مهرآذر مسئول دفتر موسیقی رادیو از جمله حاضران در این مراسم بودند.



معاون صدا در بخشی از این مراسم و در سخنان كوتاهی به ویژگی‌های رادیو آوا اشاره و درباره اهمیت مضمون و محتوا در رسانه‌ای چون رادیو تاكید كرد: آنچه در رادیو باعث جذب مخاطب می‌شود محتواست.

وی همچنین در قیاس بین رادیو و تلویزیون نیز تاثیر محتوای شعر و موسیقی را بر مخاطب بیشتر از تلویزیون دانست.

در این مراسم كه رادیو آوا به 14 سالگی‌اش وارد شد حجت اشرف زاده خواننده جوان از یك قطعه موسیقایی جدید با نام «سخت نگیر» رونمایی كرد.

مرتبط با این خبر

  • عود نوازی جناب خان

  • هفتم آبان؛ آوای خاطره‌ها با یاد احسان خواجه‌امیری

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.