گروه رستاك پنجمین قطعه از پروژه «در خانه_بی‌مرز» را روز 17 اردیبهشت 1399 منتشر خواهد كرد و عواید فروش این اثر را به كادر درمانی كشور كه این روزها در صف اول مبارزه با كرونا جان بر كف ایستاده‌اند اختصاص خواهد داد.

در خانه بی‌مرز؛ پیشكش رستاك به كادر درمانی
گروه رستاك پنجمین قطعه از پروژه «در خانه_بی‌مرز» را روز 17 اردیبهشت 1399 منتشر خواهد كرد و عواید فروش این اثر را به كادر درمانی كشور كه این روزها در صف اول مبارزه با كرونا جان بر كف ایستاده‌اند اختصاص خواهد داد.

گروه رستاك پس از سال ها پژوهش، تولید و انتشار آثار گوناگون در حوزه موسیقی فولكلور ایرانی، با پروژه جدید خود، «در خانه، بی مرز» این بار به بازآفرینی موسیقی كشورهای همسایه پرداخته و در مرحله پنجم این پروژه، تك آهنگ لیلو از كشور تركیه را آماده كرده است.
«لیلو»، از قطعات كردی كرمانجی است كه پس از انتشار قطعاتی از كشورهای جمهوری آذربایجان، تركیه، افغانستان و عراق، پنجمین اثر از این پروژه فرامرزی گروه رستاك به شمار می رود.
كردهای كرمانج در كشور تركیه بخش قابل توجهی از جمعیت این كشور را تشكیل می دهند و با توجه به اشتراكات زبانی با كردهای كرمانج ایران، ضمن پایبندی به آداب و رسوم خود، موسیقی را به عنوان بخش مهم و جدایی ناپذیر از فرهنگ خویش حفظ كرده اند.

بر اساس اطلاعیه گروه رستاك در صفحه اختصاصی این گروه، این اثر از 17 اردیبهشت منتشر خواهد شد و در وبگاه های معتبر داخلی و خارجی از جمله «بیپ تونز»، «آی تونز» و «آمازون» قابل دسترسی عموم علاقه مندان بوده و عواید فروش این اثر به كادر درمانی اختصاص داده خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • صدایی از جان ایران

  • سولیست ایرانی به كشور روسیه دعوت شد

  • چند قطعه به یاد چند استاد

  • انتشار آلبومی كه بدون هیاهو تولید شد

  • پلی كه محمود كریمی بین گذشته و امروز زد!

  • «مقتل‌خوانی» در شام غریبان سالار شهیدان

  • چرایی مهاجرت هنرجویان موسیقی

  • سرود «ایران مقتدر» منتشر شد

  • پیام تسلیت مدیركل دفترموسیقی

  • بدخواهان محسن چاوشی این قصه را بخوانند!