تمام گروه‌های سرود كشور می توانند در یك رقابت آزاد، هدفمند و عادلانه در قالب «لیگ سرود» با هم رقابت كنند.

مسابقه «لیگ سرود» برگزار می‌شود
تمام گروه‌های سرود كشور می توانند در یك رقابت آزاد، هدفمند و عادلانه در قالب «لیگ سرود» با هم رقابت كنند.

مسابقه «لیگ سرود» برگزار می‌شود
به گزارش رادیو آوا به نقل از خبرگزاری فارس، این رقابت‌ها با هدف ترویج سرود، ایجاد ارتباط مستمر و باكیفیت با گروه‌های سرود، ارتقای سطح كیفی سرود و كاهش هزینه‌های گروه‌های سرود برگزار می‌شود.





مسابقات «لیگ سرود» در هشت مرحله برگزار می‌شود كه در هر مرحله فایل‌های ارسالی بر اساس معیارهای لیگ توسط داوران امتیازدهی می‌شوند و جوایزی به گروه‌های برتر اهدا خواهد شد.

امتیاز گروه‌ها در یك جدول جامع در سایت «لیگ سرود» قرار می‌گیرد و در نهایت به سه گروهی كه بیشترین امتیاز را كسب كرده باشند جوایزی اهدا می‌شود.

جهت ثبت نام و اطلاع از جزئیات این مسابقات به سایت soroudleague.ir مراجعه كنید.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران