كنسرت موسیقی اقوام ایرانی «هیژان» به رهبری هیوا رنجبر در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.


كنسرت محلی «هیژان» در تالار وحدت
به گزارش خبرگزاری فارس، كنسرت موسیقی اقوام ایرانی «هیژان» پنجشنبه 12 اردیبهشت از ساعت 21:30 به رهبری هیوا رنجبر روی صحنه می‌رود.

این گروه از 60 نوازنده و 6 خواننده اصیل به نام‌های فیروز رضایی (لری)، رضا نظری (كردی)، شهریار كریمی (بختیاری و بویراحمدی)، امیر میرشكاری (جنوبی)، لقمان حسین‌زاده ( شمالی)، رضا خاتمی (آذری) تشكیل شده كه در این كنسرت تمامی خواننده‌ها و نوازنده‌های اركستر برای اثبات اتحاد اقوام ایرانیان و همدلی حضور دارند.

هیوا رنجبر پژوهشگر موسیقی اقوام در این باره گفت: هدف من از موسیقی اقوام، شناخت هرچه درست‌تر فرهنگ غنی ایران چه از لحاظ موسیقی و چه فرهنگ است كه با تحقیق و سفر به شهرهای زیادی از ایران، سعی كردم ایران و فرهنگ‌ها را با سبك موسیقی‌ها و جغرافیای نواحی آداب و رسوم و اصالت استان‌ها بهتر بشناسم و كارهایی كه در این حوزه انجام میدهم تازگی داشته باشد و به كارهای تكراری نپردازم. تفكرم به من كمك كرده تا با تلفیق سازهای كوبه‌ای و سازهای ایرانی و محلی رنگ و شكل بهتری در تنظیم كارها ایجاد كرده و با ایده‌های جدیدتر اركستر هیژان را در حوزه موسیقی بهتر معرفی كنم.





كنسرت موسیقی «هیژان» پنجشنبه 12 اردیبهشت از ساعت 21:30 به همت موسسه فرهنگی هنری فروغ فلق در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران