معاون هنری وزیر ارشاد گفت: بسیاری از مسایلی كه درباره اجراهای موسیقی و تئاتر مطرح می‌شود، به حواشی اجراها بر می‌گردد و مربوط به ساحت موسیقی و وظایف دفتر موسیقی نیست.



حواشی كنسرت‌ها مسأله دارد، نه خود اجراها
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجتبی حسینی؛ معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه مدیران و مشاوران معاونت با تاكید بر صیانت و حمایت از فضای هنر گفت: با توجه به شرایط كشور و میزان اعتبار و بودجه كه پاسخگوی ضرورت ها و نیازهای جامعه هنری نیست، معاونت امور هنری تلاش می كند از فضای هنر صیانت كند، الگوسازی كند، به اقتصاد هنر توجه كند و از سوی دیگر مورد نقدهایی نیز قرار بگیرد.

حسینی ادامه داد: تعداد برنامه‌های هنری در حوزه های تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی بسیار گسترش و افزایش یافته است، در مواردی كه ممكن است تئاتر یا نمایشگاهی اندكی مورد انتقاد باشد، فریادها بلند می شود اما آن حجم از فعالیت‌ها و برنامه‌ها دیده نمی‌شود. بسیاری از مسایلی كه درباره اجراهای موسیقی و تئاتر مطرح می‌شود، به حواشی اجراها بر می‌گردد و مربوط به ساحت موسیقی و وظایف دفتر موسیقی نیست اما باز هم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مورد نقد قرار می‌دهند.

همایون امیرزاده، رییس مركز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز كه میهمان جلسه معاونت امور هنری بود، در این جلسه مطالبی را درباره سیاست‌ها و برنامه‌های مركز روابط عمومی درباره اطلاع‌رسانی و ارتباط با مخاطبان بیان كرد.

همچنین در این جسله مدیران و مشاوران معاونت امور هنری نظرات خود را درباره برنامه‌های معاونت امور هنری از جمله جشنواره های هنری فجر بیان كردند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی