5 دی ماه آخرین مهلت شركت در رأی‌گیری مردمی برای انتخاب برترین آثار رسیده به جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی است.

اعلام آخرین مهلت رأی‌دهی در جشنواره «آوای بیداری»
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان، بخش رأی‌گیری مردمی برای انتخاب برترین آثار رسیده به جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی كه از 5 آذرماه آغاز شده بود تا هفته اول دی ماه ادامه دارد و آخرین مهلت مشاركت در این رأی‌گیری 5 دی ماه است.

آثار رسیده به جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی در تارنمای «آوای بیداری» بارگزاری شده است و علاقمندان به شركت در این رأی‌گیری می توانند با ورود به این صفحه استان مورد نظر را انتخاب كرده، آثار را شنیده و سپس برای ارسال رای بر روی گزینه «رأی مثبت به این اثر» كلیك كرده و به این ترتیب در داوری آثار شركت كنند.

در مراسم اختتامیه این جشنواره به افرادی كه در این رأی‌گیری شركت كرده‌اند و آراء خود را ارسال كرده‌اند به قید قرعه جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی در سطح كشوری و به همت سازمان بسیج هنرمندان برگزار می‌شود و شروع جشنواره و اجراهای رقابتی صحنه‌ای از 25 تا 28 دی ماه خواهد بود.

علاقه‌مندان برای شركت در رأی‌گیری و انتخاب برترین اثر می‌توانند با مراجعه به تارنمای «آواری بیداری» به نشانی www.avayebidari.ir و گوش سپردن به سرودهای حماسی و آواهای انقلابی رسیده به این جشنواره؛ به لینك‌های رأی‌گیری واقع در انتهای این صفحه مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد