دومین روز از سی ‌و دومین جشنواره موسیقی فجر شاهد اجراهایی از اركستر سمفونیك تهران، گروه موسیقی رستاك، گروه نواحی حاوا، فریدون آسرایی و فرزاد فرزین است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امروز تالار وحدت میزبان اجرای اركستر سمفونیك تهران به رهبری شهرداد روحانی در ساعت 18:30 و گروه موسیقی رستاك در ساعت 21:30 خواهد بود.

همچنین گروه كر اركستر سمفونیك تهران ساعت 18:30 و اركستر خانه هنرمندان ایران ساعت 21:30 اجرای خود را در تالار رودكی روی صحنه می‌برند.

طبق جدول اجراهای این جشنواره، برج آزادی در دومین روز از این رویداد میزبان اجرای دو گروه نواحی «حاوا» و «دیلمون» در ساعت 18:30 خواهد بود و بعد در ساعت 21:30 میلاد درخشانی در همین سالن اجرا خواهد كرد.

فریدون آسرایی و فرزاد فرزین نیز در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی اجرای خود را در بخش پاپ سی‌ و دومین جشنواره موسیقی فجر روی صحنه می برند.

گروه «نازار» و «ترنه» نیز به ترتیب ساعت 18:30 و 21:30 در فرهنگسرای نیاوران كنسرت خواهند دارند.

مرتبط با این خبر

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد

  • رونمایی از موومان سوم «سمفونی اقتدار»

  • جشنواره‌های «موسیقی» و «شعر» بسیج هنرمندان