آلبوم موسیقی آیینی «شال سبز» به خوانندگی «محمد خوارزمی» رونمایی می‌شود.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی مراكز فرهنگی‌هنری منطقه 11، به مناسبت زادروز هفتمین اختر تابناك آسمان امامت و ولایت، آلبوم موسیقی آیینی «شال سبز» به خوانندگی «محمد خوارزمی» در روزیكشنبه 11 شهریور ماه رونمایی می‌شود.

در این برنامه كه با مشاركت موسسه آوای ماندگار برگزار می‌شود آلبوم یادشده در 9 قطعه موسیقایی با موضوعات متنوعی از قبیل مناجات با خدا، امام حسن مجتبی (ع)و صلح ایشان، حماسه عاشورا و اربعین، امام زمان (عج) و... با خوانندگی محمد خوارزمی و با حضور جمعی از شعرا و چهره‌های ادبی از جمله محمدجواد الهی پور، شهرام زندی و اسماعیل شبرنگ رونمایی می‌شود.

محمد خوارزمی از سال 79 به كلاسهای مداحی راه پیدا كرد و در كنار مداحانی چون حاج حسن خلج،سید مجتبی بنی فاطمه ،و... به مداحی پرداخت ایشان از سال 93 فعالیت رسمی خود را در عرصه موسیقی آیینی آغاز كرد و آثاری چند از وی از رسانه ملی پخش شد كه مورد استقبال عموم مردم قرار گرفت.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در برنامه در زمان یاد شده از ساعت 18 به آدرس پردیس سینمایی رازی واقع در خیابان هلال احمر مراجعه و یا برای كسب اطلاعات با تلفن 55423353 تماس حاصل كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان