نظر به ایجاد ابهاماتی در خصوص برپایی كنسرت مردمی توسط «همایون شجریان»، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیحاتی را ارائه كرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، نظر به ایجاد ابهاماتی در خصوص برپایی كنسرت مردمی توسط «همایون شجریان»، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیحاتی را به شرح زیر ارائه كرد:

صدور مجوز برگزاری كلیه كنسرت های كوچك و بزرگ مستلزم تامین سه شرط لازم است كه در درجه اول تقاضای مدیر سالن یا مكان برگزاری و در درجه دوم اعلام آمادگی سرپرست گروه و سپس ارائه محتوای موسیقایی آثار قابل اجرا در كنسرت است كه در مورد اجرای مذكور، جناب آقای شجریان علاوه بر اعلام آمادگی، عنوان قطعات مورد نظر خود را نیز اعلام كرده و حتی پیشنهاد مكان برگزاری را هم مطرح كرده است.

بر این مبنا و با توجه به اینكه تا این لحظه پیشنهاد مكتوبی از سوی هیچ یك از مدیران اجرایی در شهرداری تهران به دفتر موسیقی ارائه نشده است، در تاریخ سه شنبه 97/5/23 نامه‌ای برای معاونت محترم امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ارسال و تقاضا شد تا چنانچه مراتب مورد تایید شهرداری تهران هست، توسط مدیریت یكی از اماكن مذكور، به شكل رسمی و مكتوب اعلام آمادگی شود تا انجام فرایند قانونی صدور مجوز امكان‌پذیر باشد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد