آلبوم موسیقی «شیدای من»، آخرین اثر از زنده یاد استاد «فرهنگ شریف»، توسط نشر «نسیم مهرآوا» منتشر و روانه بازار موسیقی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، «شیدای من» مجموعه ایست از نواخته‌های استاد فقید «فرهنگ شریف» در كهنسالی و در سن هفتاد و سه سالگی كه در دو بخش مجزای ابوعطا و همایون نواخته شده و از سوی مؤسسه ی «نسیم مهرآوا»، راهی بازار موسیقی گردید.

استاد شریف در اثر اخیر و جاودانه ی خود، با ابداعاتی كه در نحوه ی انگشت گذاری و مضراب زنی در نقاط مختلف سیمهای تار انجام داده، از تار صدایی كاملاً متفاوت به وجود آورده كه بسیاری معتقدند زیباترین صدای تولید شده از ساز تار است. این هنرمند فقید درباره ی «شیدای من» گفته است: «در این اثر از ابتكاراتی استفاده شده كه در موسیقی ما كاملاً بی سابقه است. من كوك های مخصوص را كشف و قطعاتی كه پرده ی آن در پرده ی ساز تار نیست، ارائه كردم كه تا به امروز جایی شنیده نشده است.»

ساز شریف به پراحساس بودن شهرت دارد و همیشه در اجرای ابوعطا جلوه‌ای دوچندان پیدا می‌كند. در «شیدای من» ما شاهد این تلاقی و در ضمن تجربه كهنسالی استاد در كنا هم می‌باشیم. گویی هنر او مانند گوهری در طی این سالیان صیقل خورده و درخشان‌تر از همیشه خودنمایی می‌كند. مطابق معمولِ تكنوازی‌های شریف، قطعات و چهارمضراب‌های فراوانی در كار او مشاهده می‌شود و در این قطعات «سعید رودباری» با ساز تنبك، شریف را همراهی می‌كند. در بخش دوم دستگاه همایون اجرا شده است و در گوشه‌های مختلف آن قطعات متر‌آزاد و ضربی شنیده می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • ماجرای «دنیای من» در یك آلبوم

  • "«آوای مهر» همزمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها روی آنتن رادیو آوا

  • «شب آوا»؛ همراه شبانه دوستداران موسیقی ایرانی در رادیو آوا

  • "«آوای پاییز»؛ روایت عاشقانه رادیو آوا از فصل هزاررنگ خاطره‌ها

  • فصل تازه برگزاری كنسرت‌ها در پایتخت

  • «آوای حماسه»؛ روایت ماندگار روزهای حماسه و ایثار در رادیو آوا

  • اعلام جزئیات یك پروژه موسیقایی كه كودكان را به دل تاریخ می‌برد.

  • تازه‌ترین اثر شهرام ناظری منتشر شد؛ شنیدن «امشب» با تهمورس پورناظری

  • بزرگداشت مجید درخشانی در فرهنگسرای نیاوران

  • «سَربداران» در تالار رودكی طنین‌انداز می‌شود.