اركستر ملی ایران با رهبر میهمان نزهت امیری در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بنیاد رودكی، نزهت امیری موسیقی‌دان و رهبر اركستر، به عنوان رهبر میهمان اركستر ملی ایران را 8 شهریور ماه ساعت 21:30 در تالار وحدت رهبری می‌كند.

در این اجرا قطعات؛ كنسرتینو برای سنتور و اركستر ، كنج مناجات ، سربداران، بیژن و منیژه ، ماهور برای ویلن و اركستر ، سرود گل ، هزار دستان ، اسمر و رقص دایره توسط نوازندگان اركستر نواخته می‌شود.

نزهت امیری زادهٔ 22 آذر 1339، رهبر اركستر، و از موسیقی‌دانان معاصر ایران است.

از او به عنوان تنها رهبر اركستر زن ایرانی ساكن ایران و اولین بانوی ایرانی در زمینه رهبری اركستر نام برده می‌شود.

امیری كارشناس موسیقی از هنری‌های زیبای دانشگاه تهران و كارشناس ارشد آهنگسازی از دانشگاه هنر است. او موسیقی را نزد استادانی، چون پرویز منصوری، حسین علیزاده و منوچهر صهبایی آموخت. او در سال 1384 اركستر مضرابی حسین دهلوی را رهبری كرد و به روی صحنه برد.

وی از تابستان 1396 رهبری اركستر ملی نغمه باران به سرپرستی علی امیرقاسمی را برعهده گرفت وی در هفتمین شب از سی و سومین جشنواره موسیقی فجر96 درتالار وحدت با اركستر نغمه باران به روی صحنه رفت.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت ایران كنسرت مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • اعلام جزئیات تازه ترین كنسرت نوازنده پیشكسوت

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.