گروه داركوب «خو‌ن‌بس» را در تالار وحدت اجرا می‌كند

خبرگزاری فارس:
همایون نصیری سرپرست گروه موسیقی «داركوب» از برگزاری كنسرت تازه این گروه در تالار وحدت تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، همایون نصیری درباره جزئیات كنسرت 12 و 13 اسفند در تالار وحدت گفت: ما برنامه‌ریزی‌های متفاوتی مثل هر كنسرت‌مان داریم و دوستان قدیمی من به گروه اضافه شده‌اند و قطعا با حضور آنها در بخش‌های مختلف، كنسرتی كاملا متفاوت و پرانرژی را روی صحنه خواهیم برد.

نصیری افزود: دراین كنسرت روزبه بمانی بعنوان خواننده مهمان حضور خواهد داشت و برای نخستین بار قطعه «خون بَس» اجرا خواهد شد. قطعه‌ای كه جدیدا منتشر كردیم و بازتاب‌های زیادی از آن در فضای اجتماعی گرفتیم. از هومن نامداری هم ممنونم كه آهنگسازی این اثر را بر عهده داشت و قطعا این اثر یكی از بهترین‌ آثار داركوب در همه این سالها است.

در كنسرت 12 و 13 اسفند محسن شریفیان و سجاد عرب‌زاده دو خواننده دیگر این كنسرت خواهند بود. هومن نامداری، مسعود همایونی، آرش پژندمقدم، حسین شریفی، میثم مروستی، حسین رضایی‌نیا، احسان امیدی، حمید اكبری، محمود بردك نیا و ساسان هاشمی نیز در این گروه حضور دارند.

كنسرت گروه داركوب تحت امتیاز موسسه «كامیاب بهاران» و به تهیه كنندگی علی حق‌شناس در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد