خبرگزاری فارس: گروه «ریحان» با چهار خواننده آذربایجانی كنسرت می‌دهد

گروه موسیقی «ریحان» همراه با هاشم‌اسلامیان، بال اوغلان اشرف او، الچین حسین او و نامیك قاراچوخورلو برنامه اجرا می‌كند.
به گزارش خبرگزاری فارس، هاشم اسلامیان خواننده آذری زبان درباره اجرای پیش روی خود گفت: شهریورماه امسال با سه خواننده مطرح آذربایجانی اجرای موفقی را در تالار وزارت كشور روی صحنه بردیم و شب ویژه‌ای رقم خورد. این كنسرت به دلیل استقبال مردم برای بار دیگر در اسفندماه تمدید شد.

او ادامه داد: كنسرت پیش رو در تاریخ سوم اسفندماه كنسرت مشترك موسیقی پاپ آذری با حضور بنده و سه خواننده موسیقی كشور آذربایجان با نام‌های بال اوغلان اشرف او، الچین حسین او و نامیك قاراچوخورلو در تالار وزارت كشور برگزار می‌شود. در این كنسرت نوازندگان گروه ریحان به رهبری اركستر حجت مبذول قطعات مختلفی را برای علاقه‌مندان موسیقی آذربایجان اجرا خواهیم كرد.

اسلامیان همچنین گفت: همانطور كه پیشتر نیز گفتم یكی از ویژگی‌های مهم این كنسرت حضور چهار خواننده از چهار نسل مختلف موسیقی است كه تاكنون در ژانرهای متفاوت موسیقی آذربایجانی به فعالیت مشغول بودند.

این خواننده اضافه كرد: در كنسرت پیش رو ضمن اجرای قطعات فولكلور موسیقی آذربایجانی كه همیشه با تقاضای مخاطبان همراه است، قطعات جدید و غیرتكراری هم داریم كه برای اجرای آنها تمرین زیادی انجام گرفته كه امیدوارم نتیجه رضایت بخشی را به همراه داشته باشد.

این كنسرت پنجشنبه سوم اسفند ساعت 22 در تالار وزارت كشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان